Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

Αναδημοσιεύουμε το mail που μας έστειλε ο αναγώστης και συνδημότης μας Ρ.Δ.

"Ένα από τα πιο πρόσφατα συμβάντα στο Δήμο μας, είναι η κοινή στάση-καταγγελία από όλη την αντιπολίτευση, της απαράδεκτης μεθόδευσης της Διοίκησης Σαράντη, σχετικά με τα εκτρώματα που "στήνονται" στην κεντρική πλατεία.

Σύσσωμη η αντιπολίτευση κατήγγειλε τα γεγονότα και κάνοντας παράσταση στο Αστυνομικό τμήμα, απέτρεψε τις αυθαιρεσίες.
Αυτό συνέβη στις αρχές Σεπτεμβρίου!

Ωστόσο θυμάμαι ότι στα τέλη Ιουνίου, είχα δει στο blog του κ. Νικητόπουλου, σαφέστατη καταγγελία , στην οποία έθετε και ερωτήματα που ακόμη δεν έχουν απαντηθεί.

Συγκεκριμένα ρωτούσε: πώς είναι δυνατόν ένας ιδιώτης να βγάζει τόσα κέρδη από το "Βούκινο" ώστε να αντέχει να πληρώνει ενοίκιο 4.000 Ευρώ ανά μήνα και η Διοίκηση Σαράντη να παρουσιάζει από την ίδια δραστηριότητα ζημιές!!!
Πολύ εύστοχα , άλλο δημοτικό blog (Κοσμάς και Δαμιανός) , σχολιάζει και εκφράζει τους φόβους του, μήπως "υποκρύπτεται" διαχείριση σαν αυτή που ισχύει στην περίπτωση του αναψυκτηρίου της Α. Βελουχιώτη.

Δηλαδή να μην καταβάλλονται κανονικά τα συμβατικά ενοίκια.Αυτό από μόνο του αποτελεί ΝΕΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ!!!.

Δηλαδή συμβαίνει κάτι τέτοιο και δεν έχει ακόμη συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο;
Έχουμε την εντύπωση ότι οι δημοτικές παρατάξεις, οφείλουν όπως ενήργησαν στην περίπτωση του "Bούκινου", να ενεργήσουν και για την ενδεχόμενη παράβαση στο αναψυκτήριο της Βελουχιώτη.Είναι πάντως εντυπωσιακό το πόσο γρήγορα "στήθηκαν" δουλίτσες από τη διοίκηση Σαράντη, αν τα λεγόμενα της αντιπολίτευσης επαληθεύονται
Επιτέλους νομίζω πως κάτι κινείται.

Ίσως τελικά υπάρχει ελπίδα… "

Δεν υπάρχουν σχόλια: