Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Από το http://stousagiousanargyrous.blogspot.com/

Άρχισαν τα όργανα με το πρώην Βούκινο.Ένα-ένα τα τοπικά blogs πήραν μυρουδιά τη λαμογιά που παίζεται στην πλάτη μας.
Μερικά τελευταία νέα :
Μαθεύτηκε πως οι οικονομικοί φωστήρες της διοίκησης, αυτοί που άφησαν το Βούκινο να βουλιάξει, το νοίκιασαν τελικά στον ιδιώτη με 5.000 ευρώ το μήνα.
Και ότι τον δέσμευσαν να κρατήσει χώρο στο μαγαζί όπου θα σερβίρει φτηνούς καφέδες στους συνταξιούχους δημότες.
Όλα αυτά βέβαια είναι φήμες, μιας και ο πολύς Σούλης αρνήθηκε να παραδώσει στους δημοτικούς συμβούλους το μισθωτήριο συμβόλαιο.
Δημοκρατικά πάντα.
Μαθεύτηκε επίσης, ότι από τη Δευτέρα, όταν ο επικεφαλής της Νέας Εποχής Στάυρος Νικητόπουλος κοινοποίησε δημόσια την πρόθεσή του να προσφύγει στην Αστυνομία, οι εργάτες εξαφανίστηκαν (ως δια μαγείας) από τον χώρο.
Έτσι, όταν ο ίδιος, ο επικεφαλής της Δημοτικής αναγέννησης (Σωτήρης Ραυτόπουλος) και το μέλος του συντονιστικού της ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ Τάκης Τερζόγλου προχώρησαν στην καταγγελία, το περιπολικό που έσπευσε δεν βρήκε κανέναν.
Μαθεύτηκε επίσης, ότι εδώ και κάτι μέρες, μετά από επίσκεψη της Πολεοδομίας στον χώρο, διακόπηκαν οι εργασίες, πολύ απλά γιατί ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ η παραμικρή άδεια.
Και,λένε, έχουν ήδη κατατεθεί τα απαραίτητα έγγραφα για την έκδοσή της.
Και ρωτάμε εμείς οι αφελείς :
καλά ρε πράσινοι-οικολόγοι-επαναστάτες και προστάτες των ελεύθερων χώρων, δεν το ξέρατε ότι αυτό που πάει να φτιάξει το όψιμο συνεταιράκι σας στερείται άδειας;
Κι αν όλα αυτά είναι κίτρινες φήμες των εχθρών της πολυχρονεμένης διοίκησής σας, γιατί δεν κοινοποιείτε όλα τα στοιχεία;
Όπως, λέμε τώρα εμείς, με βάση ποιον διαγωνισμό εκχωρήσατε τον χώρο. Ή, ποιος αποφάσισε για το τίμημα και γιατί δεν παρουσιάστηκε στο δημοτικό συμβούλιο.
Να κάνω άλλη μία αφελή ερώτηση;
Μήπως ξέρει κάποιος να μου πει πόσο ενοίκιο πληρώνει ο "καρα-ανένταχτος" συν-δημότης μας για το αναψυκτήριο-έκτρωμα στην πλατεία Άρη Βελουχιώτη;
Γιατί, αν, όπως ακούγεται, πληρώνει περίπου το 1/6 των 5,000 ευρώ που θα πληρώνει ο ιδιώτης για το πρώην Βούκινο, τότε μια μηνυτήρια αναφορά (για επί σκοπό ζημία) δεν θα ήταν άσχημη ιδέα.
Άλλωστε ακούγονται ήδη κάποια πραγματάκια για επισκέψεις στον εισαγγελέα.Ας δούμε πρώτα τις συμβάσεις και τα ξαναλέμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: