Δευτέρα 5 Απριλίου 2010

ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

Από το http://dimotis-agan.blogspot.com/
"Με έναν ιδιαίτερα διεκδικητικό προϋπολογισμό και με τις ιδιαίτερες αναλύσεις του στο Ετήσιο Πρόγραμμα Δράσης προχωρά δυναμικά στο 2010 ο Δήμος Αγίων Αναργύρων..."
Τάδε έφη Λέκτωρ και Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων Νίκος Σαράντης.
Πλην όμως, όπως πληροφορούμαστε από την ιστοσελίδα της ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ (Ντροπή κ. Δήμαρχε…), ο Λέκτωρ άφησε πάλι τους εργαζόμενους απλήρωτους.
"Παρά τις υποσχέσεις των «αρμοδίων» για πληρωμή έως τη Μ. Δευτέρα.....
μέχρι και σήμερα παρέμεναν απλήρωτοι. Οι εργαζόμενοι συγκεντρώθηκαν σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο και διεκδίκησαν τα αυτονόητα.
Μετά από πιέσεις τα χρήματα (ως εκ θαύματος) βρέθηκαν, όχι για όλους όμως, μιας και οι συμβασιούχοι εξακολουθούν να παραμένουν απλήρωτοι, ορισμένοι για
Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες μας (της ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ), κάποιοι εργαζόμενοι αορίστου χρόνου πήραν μόνο το δώρο του Πάσχα। Όσο για τον μισθό “πήραν την υπόσχεση” ότι θα τους καταβληθεί την Τρίτη μετά το Πάσχα"
Και καταλήγει το δημοσίευμα, "Η ΑΠΟΔΡΑΣΗ ήταν και θα είναι στο πλευρό των εργαζομένων του δήμου".
Αγαπητέ Λέκτορα,
αυτό που σε μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι τελικά, οι ιδιαίτερες αναλύσεις σου στον ιδιαίτερο διεκδικητικό προϋπολογισμό σου, καθώς επίσης και το νοικοκύρεμα στα οικονομικά του Δήμου.
Για να μην θεωρηθεί ότι τις ανωτέρω μπαρούφες τις γράφουμε εμείς, μπορείτε να τις βρείτε και να τις διαβάσετε με την ησυχία σας εδώ .

Δεν υπάρχουν σχόλια: