Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΞΗΛΩΜΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ

Στις τελευταίες δημοτικές εκλογές που έγιναν στους Αγίους Αναργύρους πολλά είχαν ακουστεί για τις σχέσεις γνωστής διαφημιστικής εταιρίας που εδρεύει στο δήμο μας με την δημοτική παράταξη που αυτή τη περίοδο έχει τα ηνία της πόλης.
Εμείς χωρίς στοιχεία και αποδείξεις δεν μπορούμε να υιοθετήσουμε τίποτα αλλά σίγουρα οι συγκεκριμένες εταιρίες είχαν την ανοχή από την δημοτική αρχή για όσες παρατυπίες ή παρανομίες έκαναν μέχρι σήμερα στην τοποθέτηση των πινακίδων.
Ας διαβάσουμε λοιπόν παρακάτω τι λέει για τις διαφημιστικές πινακίδες το
http://www.aftodioikisi.gr/
"Εκστρατεία αποξήλωσης όλων των παράνομων διαφημιστικών πινακίδων που υπάρχουν διάσπαρτες στους δρόμους της Αττικής, αρχίζει το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, σε συνεργασία με την Τροχαία και τη νομαρχία Αττικής.
Όπως δήλωσε σήμερα ο υπουργός Υποδομών Δημήτρης Ρέππας τη μεταπροσεχή Δευτέρα, 26 Απριλίου, θα αρχίσει το ξήλωμα των παράνομων διαφημιστικών πινακίδων στη λεωφόρο Κηφισίας, στη λεωφόρο Καβάλας αλλά και στην οδό Πειραιώς. Στόχος είναι σε σύντομο χρονικό διάστημα να ξηλωθούν όλες οι πινακίδες, πολλές από τις οποίες γίνονται αιτίες τροχαίων οδικών ατυχημάτων.
Όπως είπε ο κ. Ρέππας, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει μέσα σε πέντε μέρες να ξηλώσουν τις πινακίδες που έχουν αναρτήσει, διαφορετικά θα ξηλωθούν από μικτό συνεργείο και όσοι έχουν αναρτήσει πινακίδες θα πληρώσουν εκτός από τα πρόστιμα και το κόστος της αποξήλωσης."

Δεν υπάρχουν σχόλια: