Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Ο ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΗ ΧΑΡΑ...

Ο αναγνώστης μας Νικόλαος Μ. μας έστειλε το παρακάτω καυστικό μήνυμα στο οποίο μας πληροφορεί αλλά και σχολιάζει με επιθετικό ύφος τα εξής:
"Και μέσα στην καλή χαρά από τα στρατευμένα δημοσιεύματα της "Νέας Γνώμης" του περιβόητου Βέλλα , για τα οικονομικά κατορθώματα της Διοίκησης Σαράντη, έσκασε πληροφορία για τα απίστευτα!
Ο Λουδοβίκος των Αγίων ετοιμάζει καμιά πενηνταριά προσλήψεις εποχικών (προεκλογικά ρουσφέτια) , άσχετα με το αν και πως θα πληρωθούν και άλλο ένα νέο δάνειο 2 μιλιόνια (εκατομμύρια) Ευρώ .
Εν τω μεταξύ, όπως μαθαίνουμε ο και αντιδήμαρχος Τσελέκας ακόμα κάνει το παγόνι για τα στοιχεία της Δημαρχιακής που είχε ζητήσει προ μηνών ο επικεφαλής της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ κ. Νικητόπουλος.
Μάλλον τους δουλεύει ψιλό γαζί; Κάτι παρόμοιο έκανε εν λόγω … κύριος στο παρελθόν και άλλοτε υπεύθυνος μιας αλησμόνητης (ξέρει αυτός) σχολικής Επιτροπής,
Σου λέει, κάτσε να πάρουμε και το νέο δάνειο να κλείσουμε τον ισολογισμό (γιατί δεν κλείνει με τίποτε και μετά να τους δώσουμε στοιχεία και μάλιστα … μαγειρεμένα.
Τα ακούτε κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της αντιπολίτευσης...
Δεν οφείλετε να ξεκαθαρίσετε εδώ και τώρα το τοπίο;
Δεν πρέπει να αναγκάσετε τους "αλχημιστές" του Δημαρχείου να πουν επιτέλους την αλήθεια;
Και μπορεί ο ανυποψίαστος Δημότης να πει: Και τι με νοιάζουν εμένα αυτά;
Αμ , σε νοιάζουν και σε παρανοιάζουν.
Γιατί αν κατά λάθος... ξαναπροκύψει Σαράντης, θα δεις φίλε συνδημότη τα δημοτικά τέλη να αυξάνουν περισσότερο από τα σπρεντ!!!
Θα δεις τα παιδιά σου να κάνουν μάθημα σε σχολεία που θα τα … "ραίνουν" με σοβάδες!
Θα δεις τα παιδιά σου να παίζουν σε παιδικές χαρές πιο επικίνδυνες και από την Καμπούλ! Θα δεις να σπας το αυτοκίνητό σου σε δρόμους που θα είναι χειρότεροι και από τη βομβαρδισμένη Βαγδάτη!
Και μη μου πεις ότι ο Δήμαρχος-Λουδοβίκος έστρωσε δρόμους!
Γιατί θα σου πω να πας δίπλα στη Γέφυρα να δεις το δρόμο που έστρωσε προ ελάχιστων μηνών που άνοιξε μια τρύπα μεγαλύτερη από πηγάδι και τη βούλωσαν εσπευσμένα (για να μην τους πάρουν με τα σάπια) αλλά δεν παρέχει καμία ασφάλεια.
Άλλωστε τρία χρόνια τώρα μόνο δούλεμα βλέπαμε .
Τώρα βλέπουμε το μαύρο δούλεμα της ασφάλτου, γνωστό κόλπο των απανταχού ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΩΝ.
Ο Λουδοβίκος των Αγίων (όχι των Ανω-γείων) και πάλι μας την έχει στημένη.
Λίγο κλάμα που τον κατατρέχουν ως … αναξιοπαθούντα φτωχοδιάβολο, λίγο κλάμα σαν παλιός συμμαθητής, λίγο κλάμα ως … εργένης , έτσι για να τον λυπηθούμε , πιστεύει ότι θα ξαναρπάξει την ψήφο μας.
Και μετά μην τον είδατε τον… Λουδοβίκο.
Για άλλα τέσσερα χρόνια (μπρρρρ…) θα μας ξανακαθίσει στο σβέρκο.
Κι είναι και ασήκωτος!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: