Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο κος ΡΟΥΣΣΟΣ

Από το http://stousagiousanargyrous.blogspot.com/
Ξέραμε πως ο Σούπερ-Πρόεδρος της ΓΑΙΑ Α.Ε. κ. Δρόσος Γεώργιος έχει τόση σχέση με το αντικείμενο που (υποτίθεται πως) προεδρεύει όση έχουμε κι'εμείς με τη μοριακή φυσική.
Δηλαδή καμία απολύτως.Αυτό που δεν ξέραμε είναι η χαλαρή κι'ανέμελη άποψη του αντιδημάρχου κ. Ρούσσου Ιωάννη για τις νόμιμες διαδικασίες, αλλά το μάθαμε κι'αυτό (βλέπε εδώ).Έτσι εξηγούνται μερικά πράγματα.
Λοιπόν κ. Ρούσσε μας, μήπως (όταν σας μείνει ελεύθερος χρόνος από τις τσάρκες σας με τον δήμαρχο) να κάνατε μια βόλτα μέχρι την κεντρική πλατεία να διαπιστώσετε αν (λέμε αν) έχουν γίνει παράνομες καταπατήσεις από τον πολυχρονεμένο σας ιδιώτη-ενοικιαστή του πρώην Βούκινου.
Εμείς (όχι πως σας ενδιαφέρει βέβαια) υποσχόμαστε να σας δείξουμε ωραίες φωτογραφίες, όπου φαίνεται πως ο σωτήρας σας ιδιώτης σιγά-σιγά τρώει ότι μπορεί από τους ελεύθερους χώρους γύρω από το μαυσωλείο που ανοικοδόμησε προς τιμήν της "πράσινης σοσιαλιστικής ανάπτυξης".
Τέλος, αν και δεν πρέπει να σας απασχολεί το νομικό κομμάτι, αυτό λέγεται καταπάτηση κοινόχρηστων δημοτικών χώρων.
Για ρίξτε μια ματιά και τα ξαναλέμε.
ΕΠΙΣΗΣ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ http://dimotis-agan.blogspot.com/2010/05/blog-post_10.html
Όχι μόνον είναι αδαής ο δημοτικός σύμβουλος κ. Ι. Ρούσσος περί τεχνικών θεμάτων, νόμων και διοίκησης αλλά, αυτή τη φορά ξεπέρασε και τα όρια της εξαπάτησης στον ρόλο του απατεώνα..
Στις 29 Μαρτίου ο Δήμος Αγίων Αναργύρων έλαβε αίτημα από το ΥΠΕΧΩΔΕ, προκειμένου μέχρι τις 29 Απρίλιου το Δημοτικό μας Συμβούλιο να εκφράσει την γνώμη του για την οριοθέτηση του ρέματος της Εσχατιάς. Και λέμε μέχρι τις 29 Απριλίου διότι, σύμφωνα με τον νόμο 3010/02, άρθρο 5, παρ. 3α :
«Ο καθορισμός των οριογραμμών γίνεται… ύστερα από γνώμη του οικείου δημοτικού συμβουλίου, η οποία παρέχεται μέσα σε προθεσμία ενός μηνός από τη σχετική πρόσκληση ή και χωρίς τη γνώμη αυτή ύστερα από πάροδο άπρακτης της παραπάνω προθεσμίας.»
Το θέμα ετέθη τελικά στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 4 Μαΐου και κατά την συζήτηση, ο κ. Ραυτόπουλος επικεφαλής της Δημοτικής Αναγέννησης αλλά και ο κ. Τσώκος της Δημοκρατικής Πολιτείας, αποκάλυψαν ότι έχει παρέλθει άπρακτη η προθεσμία του ενός μηνός από τότε που έλαβε γνώση ο Δήμος, και με αυτή του την καθυστέρηση απεμπόλησε το δικαίωμα να εκφράσει την γνώμη του.
Ο κ. Ρούσσος λαμβάνοντας τον λόγο είπε ότι, δεν είναι σημαντικό ότι πέρασαν μερικές μέρες παραπάνω (προφανώς η αντίληψη που έχει ο κ. Ρούσσος για το γράμμα του νόμου είναι όμοια με αυτήν που έχει και για το χαρτί της τουαλέτας). Επίσης, είπε και το επανέλαβε πολλές φορές ότι, το Ιλιον ούτε αυτό έχει λάβει τέτοια απόφαση και θα το πράξει στην επόμενη συνεδρίασή του, προκειμένου να πείσει το Δημοτικό Συμβούλιο να ψηφίσει.
Αυτά άκουσαν από τον κ Ρούσσο οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του κ. Σαράντη (ο οποίος σημειωτέον απουσίαζε από την συνεδρίαση λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων) και το ψήφισαν. Άλλωστε ήταν και οι μόνοι που το ψήφισαν.
Πλην όμως…. το Δημοτικό Συμβούλιο του Ιλίου από τις 22 Απριλίου του 2010 είχε λάβει εμπροθέσμως απόφαση, για την έκφραση γνώμης για την οριοθέτηση της Εσχατιάς!!!
Το μόνο που μας απέμεινε απ’ αυτή την ιστορία είναι η εξαπάτηση του Δημοτικού μας Συμβουλίου από ένα άσχετο και ανίκανο για να διοικήσει αλλά με πολύ ταλέντο στην εξαπάτηση και, χωρίς μάλιστα ίχνος ενδοιασμού.
Δείτε εδώ όλη την Απόφαση του Δ.Σ. Ιλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: