Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Αντίθετη προς τους σκοπούς του Πάρκου

Aπό το www.stousagioiuanargyrous.blogspot.com
Προς τον Πρόεδρο του Φορέα του Πάρκου ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ (αυτή τη φορά τα κεφαλάια για τον κ. καθηγητή Κ. Σεράο) "Αντώνης Τρίτσης".
Μεσιέ λε πρεζιντάν,
Μου φαίνεται απίθανο να μην γνωρίζετε το νομικό πλαίσιο που διέπει τη λειτουργία του Πάρκου, το οποίο κληθήκατε από την ΥΠΕΚΑ να διευθύνετε.
Αν πάλι δεν προκάματε να το διαβάσετε, σίγουρα ο νομικός σας σύμβουλος θα σας ενημέρωσε πως υπάρχει ένα τέτοιο πράμα.
Το οποίο ναι μεν οι δημαρχάρες και ο ΑΣΔΑ θεωρούν χαρτί τουαλέτας μπροστά στους αγώνες τους και τις κατακτήσεις τους, αλλά που εσείς, άνθρωπος των επιστημών και δει του συγκεκριμένου γνωστικού αντικειμένου, δεν θα μπορούσατε να παραβλέψετε.
Το οποίο νομικό πλαίσιο, εκτός των άλλων, μιλάει και για τη σύσταση και λειτουργία του Φορέα, και, συγκεκριμένα, για την ύπαρξη ενός Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ. για τους φίλους).
Το οποίο Δ.Σ. παίρνει τις αποφάσεις του είτε ομόφωνα είτε πλειοψηφικά, αλλά, όπως και να 'χει, τις παίρνει συλλογικά.
Μη κάτσω τώρα να σας αναλύσω τις διαδικασίες γιατί ο χρόνος σας είναι πολύτιμος.
Να πω μόνο τούτο.
Εκτός αν η "αγωνίστρια οικολόγος" ΥΠΕΚΑ κ. Μπιρμπίλη σας παρέδωσε εν λευκώ την τύχη του Πάρκου εξοπλίζοντάς σας παράλληλα με υπερ-εξουσίες εκτός του νομικού πλαισίου, δεν έχετε το δικαίωμα ν'αποφασίζετε μόνος σας για ποια ιδιωτική επιχειρηματική δραστηριότητα θα εγκαθίσταται στο Πάρκο.
Δεν προβλέπεται βρε αδερφέ!
Θα σας έλεγα επίσης πως η συγκεκριμένη δραστηριότητα είναι αντίθετη προς τους σκοπούς του Πάρκου και άλλα τέτοια οικολογικά, αλλά κατάλαβα πλέον ότι αυτό είναι η τελευταία ιεραρχικά ανησυχία σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: