Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

"ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΩΣΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ"

Aπό το http://stousagiousanargyrous.blogspot.com/
Το δημοψήφισμα γίνεται από την εκάστοτε δημοτική διοίκηση με σκοπό να αφουγκραστούν οι άρχοντες την άποψη των διοικούμενων.
Στη δε περίπτωση του Καλλικράτειου εκτρώματος, γίνονται όχι μόνο για να δουν αν οι δημότες συμφωνούν με τις συνενώσεις, αλλά και γενικά αν συμφωνούν μ'αυτό το πρόχειρο Ραγκούσιο κουρελόπανο, το οποίο στην ουσία εξυπηρετεί την οικονομική ολιγαρχία και τους "σοσιαλιστές" ραγιάδες της.
Και διαπιστώνει το έγκυρο blog : Το Καματερό συμπεριφέρεται πιο ώριμα από μας.Δεν είναι θέμα ώριμης συμπεριφοράς όμως.Δυστυχώς, αν στους Αγίους Αναργύρους ουδέποτε τέθηκε θέμα δημοψηφίσματος είναι για δύο πολύ απλούς λόγους :
Ο πρώτος έχει να κάνει με την κομματική ταυτότητα που περιφέρει ο δήμαρχος και που προσδιορίζει απολύτως όλες του τις πράξεις. Τις δικές του αλλά και των συν αυτώ.Ο δεύτερος έχει να κάνει με κάτι σοβαρότερο. Γιατί πολύ απλά ο δήμαρχος δεν θέλει να του βγει ένα 90% ΟΧΙ στη συνένωση του δήμου μας με το Καματερό.
Και γιατί δεν το θέλει;
Μα πολύ απλά γιατί εδώ και καιρό έκανε ότι μπορούσε για να πετύχει αυτή τη συνένωση.
Άρα, τι θα έκανε σε περίπτωση που οι δημότες αποφαίνονταν συντριπτικά εναντίον της συνένωσης (πράγμα βέβαιο);
Για όποιον, τέλος, ψάχνει τους λόγους που επιθυμούσε διακαώς τη συνένωση, δίνουμε δύο στοιχεία για βοήθεια και θα επανέλθουμε.
Ποιός του εξασφάλιζε επικράτηση στις δημοτικές εκλογές με το προ της συνένωσης καθεστώς;
Κανένας....Από την άλλη, ξέρετε πόσοι μεγάλοι ελέυθεροι χώροι υπάρχουν στο Καματερό;
Πολλοί και άκρως ενδιαφέροντες για.....για.....για περιβαλλοντική πολιτική βρε μικρόψυχοι!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: