Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Το ρεκόρ γκίνες του «Καπετάν Πάσχου Μανδραβέλη»

Ο Θέμης και τα άλλα παιδιά της ΠΟΕ-ΟΤΑ «παραιτήθηκαν» για να μπει προσωρινή διοίκηση στην Ομοσπονδία αποτελούμενη από… επιτροπή δημοσιογραφικών προσωπικοτήτων, μεταξύ των οποίων και ο Πάσχος Μανδραβέλης (εδώ η σύνθεση). Όμως, η «παραιτηθείσα» επιτροπή, με ανακοίνωσή της, υπογραμμίζει ένα ασυμβίβαστο και του το λέει:
«“Καπετάν Πάσχο Μανδραβέληυπάρχει και θέμα ασυμβίβαστου με τη θέση του Έφορου Δημοσίων Σχέσεων που κατέχεις στην προσωρινή Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ. Ο πρόεδρος της κ. Γιώργος Παπαχρήστου θα πρέπει να μεριμνήσει άμεσα για την αντικατάστασή σου».
Γκαντεμιά, και αυτό, θα πείτε τώρα! Μέσα σε 13 ημέρες (γρουζούζικος αριθμός, Πάσχο μου, θα πρέπει να αντικατασταθεί!
Α, και μία λεπτομέρεια, τη δίνει η ίδια η «παραιτηθείσα» εκτελεστική επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ, μετά και τους «λήσταρχούς» της.
«Τόσο ο κ. Παπακωνσταντίνου όσο και η σύζυγος του κ. Μανδραβέλη κατάγονται από την Κοζάνη. Στην ίδια περιοχή εκλέγεται και το ανερχόμενο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ κ. Πάρις Κουκουλόπουλος που πρωτοστατεί στην ιδιωτικοποίηση και την εκχώρηση στα μεγάλα επιχειρηματικά – εργολαβικά – εκδοτικά συμφέροντα της διαχείρισης των απορριμμάτων».

 http://www.aftodioikisi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: