Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

ΠΟΕ-ΟΤΑ: Στήνει μπλόκα στους διαγωνισμούς για τα εργοστάσια της Αττικής

http://www.aftodioikisi.gr/

 Σε στάσεις εργασίας την Τρίτη 22 Ιανουαρίου και την Τρίτη 29 Ιανουαρίου και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στα γραφεία του ΕΔΝΣΑ (Άντερσεν και Μωραΐτη – Αθήνα) πραγματοποιεί η ΠΟΕ-ΟΤΑ, αντιδρώντας στους διαγωνισμούς που θα γίνουν τις προαναφερόμενες ημερομηνίας για τα δύο από τα τέσσερα εργοστάσια μέσω ΣΔΙΤ στην Αττική από τον ΕΔΣΝΑ.
Η ΠΟΕ-ΟΤΑ καλεί «καλεί τους Συλλόγους-Μέλη της στις περιοχές αυτές αλλά και τους αιρετούς να αποφασίσουν τη συμμετοχή τους στις συγκεντρώσεις έξω από τα γραφεία του ΕΔΣΝΑ ώστε όλοι μαζί να βάλουμε φρένο στις προσπάθειες της κυβέρνησης, των αιρετών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των μεγάλων επιχειρηματικών-εργολαβικών συμφερόντων να επιβαρύνουν το περιβάλλον και τις τσέπες των πολιτών. Επιλογές που το μόνο που υπηρετούν είναι τα συμφέροντά τους και όχι τους πολίτες της Αττικής».
Όπως υπογραμμίζει στην ανακοίνωσή της, «την ΤΡΙΤΗ 22, την ΠΕΜΠΤΗ 24 και την ΤΡΙΤΗ 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013 καθώς επίσης και την ΤΡΙΤΗ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013, είναι οι καθοριστικές ημερομηνίες για την αποτροπή της προσπάθειας του ΕΔΣΝΑ και του περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιάννη Σγουρού να προχωρήσει η κατασκευή των τεσσάρων (4) εργοστασίων επεξεργασίας των απορριμμάτων στην Αττική με τη διαδικασία των ΣΔΙΤ και να εκχωρηθεί για 27 χρόνια η λειτουργία τους στα μεγάλα επιχειρηματικά-εργολαβικά και εκδοτικά συμφέροντα».
Αναλυτικά οι καταληκτικές ημερομηνίες είναι:
  1. ΤΡΙΤΗ 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013 για το εργοστάσιο επεξεργασίας των απορριμμάτων στην Βορειοανατολική Αττική (Γραμματικό).
  2. ΠΕΜΠΤΗ 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013 για το εργοστάσιο επεξεργασίας των απορριμμάτων στην Νοτιοανατολική Αττική (Κερατέα).
  3. ΤΡΙΤΗ 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013 για το εργοστάσιο επεξεργασίας των απορριμμάτων στη Δυτική Αττική (Άνω Λιόσια).
  4. ΤΡΙΤΗ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013 για το εργοστάσιο επεξεργασίας των απορριμμάτων στην Δυτική Αττική (Φυλή).

Δεν υπάρχουν σχόλια: