Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Mε την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου, η Κοινωνική
Υπηρεσία του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού διοργανώνει το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013, εκδήλωση με σκοπό την συγκέντρωση σχολικών ειδών και συσκευασμένων τροφίμων, τα οποία θα διατεθούν σε οικονομικά αδύναμες οικογένειες της πόλης μας.

Η εκδήλωση γίνεται με τη συνεργασία Εθελοντικών Φορέων όπως η Ομάδα Εθελοντών «ΔΡΑΣΗ», το  Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, οι Εθελοντές της Πόλης, η Ένωση Γονέων αλλά και των Εθνικοτοπικών συλλόγων  της πόλης.

Πρόκειται για μια Γιορτή Αλληλεγγύης, που θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία Αγίων Αναργύρων και στην πλατεία Δημοκρατίας του Καματερού από τις 10.00 – έως τις 19.00 και θα συμμετέχουν οι παραπάνω εθελοντικοί φορείς καθώς και οι πολιτιστικοί σύλλογοι της πόλης.  Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, θα υπάρχει ψυχαγωγικό πρόγραμμα για τα παιδιά  με δρώμενα, δημιουργικά εργαστήρια, προγράμματα απασχόλησης από ειδικούς εμψυχωτές, υπαίθρια παιχνίδια, κ.α.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχει και η Πανελλήνια Ένωση Γονέων και Ατόμων με ΔΕΠ-Υ (ADHD HELLAS) στο πλαίσιο της εβδομάδας ενημέρωσης για την Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής – Υπερκινητικότητας.

Στην δύσκολη αυτή εποχή που διανύουμε, είναι σημαντικό όλοι να εκφράσουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας και να στηρίξουμε τους συμπολίτες μας που βρίσκονται σε μια ώρα ανάγκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: