Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Να σε κάψω Γιάννη, να σ' αλείψω λάδι

 
Αφού καταστράφηκαν οι άνθρωποι στο Καματερό από την αδιαφορία Τοπικού Άρχοντας, Εργολάβου και ΥΠΕΚΑ, τώρα τους …αλείφουν λάδι(σημείωση blog: ...με το ευτελές ποσό των 15 χιλιάδων ευρώ για τον ταλαίπωρο δήμο μας)

Απόφαση Υπουργού Εσωτερικών 

ΘΕΜΑ: Επιχορήγηση Δήμων της Χώρας από μεταβιβασθείσα πίστωση ύψους 806.211,00 €, για βοηθήματα ένδειας και αντιμετώπιση άμεσων βιοτικών αναγκών πολιτών, λόγω φυσικών καταστροφών, στο πλαίσιο υλοποίησης προγραμμάτων κοινωνικής προστασίας του Ν.Δ. 57/73 

Εγκρίνουμε, βάσει των ανωτέρω, με χρέωση του λογαριασμού του Υπουργείου που τηρείται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων υπό τον τίτλο «Κάλυψη των πάσης φύσεως αναγκών των ΟΤΑ κ.λπ.» , τη χορήγηση έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης............ συνολικού ποσού 806.211,00 € σε Δήμους της Χώρας όπως εμφανίζονται στον πίνακα που ακολουθεί, αποκλειστικά και μόνο για βοηθήματα ένδειας και αντιμετώπιση άμεσων βιοτικών αναγκών κατοίκων τους, λόγω φυσικών καταστροφών, στο πλαίσιο υλοποίησης προγραμμάτων κοινωνικής προστασίας που προβλέπονται από το Ν.Δ. 57/73.

Διαβάστε την Απόφαση εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: