Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Γ.ΣΓΟΥΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ν.ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟ



Υπογράφηκε  στο Δημαρχείο Αγίων Αναργύρων – Καματερού από τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιάννη Σγουρό και τον Δήμαρχο Νίκο Σαράντη η σύμβαση χρηματοδότησης για το Κτίριο Πολλαπλών Χρήσεων για Πολιτιστικές δραστηριότητες που θα κατασκευαστεί στο Καματερό με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής.
Το Κτίριο Πολλαπλών Χρήσεων είναι το πρώτο ιδιόκτητο δημοτικό κτίριο στην Δημοτική Κοινότητα. Θα είναι ένα σύγχρονο και λειτουργικό κτίριο που θα καλύψει τις μεγάλες ανάγκες της τοπικής κοινωνίας στη φιλοξενία πολιτιστικών εκδηλώσεων και γεγονότων ή και άλλων συναφών δράσεων.
Ο Δήμαρχος Νίκος Σαράντης εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς την Περιφέρεια και προσωπικά στον Περιφερειάρχη για τη στήριξη που προσφέρουν στο έργο του Δήμου. Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στα έργα που ήδη εκτελούνται στον Δήμο, στα πολλά και πλήρως ώριμα έργα που έχουν υποβληθεί για χρηματοδότηση είτε από το ΕΣΠΑ είτε από το Πρόγραμμα της Περιφέρειας και εξέφρασε την ελπίδα για την ταχεία προώθηση και των υπολοίπων, ιδιαίτερα στην περιοχή του Καματερού όπου παρουσιάζονται οι μεγαλύτερες ανάγκες.
Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός αναφέρθηκε στα δυο άλλα μεγάλης σημασίας έργα που εκτελούνται στο Δήμο και τα οποία επισκέφθηκε πριν την υπογραφή της σύμβασης. Την κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου και την κατασκευή βρεφονηπιακού σταθμού. Τόνισε την προτεραιότητα που έχει δοθεί από τη Νομαρχία Αθηνών παλαιότερα και την Περιφέρεια Αττικής στη συνέχεια στη Δυτική Αθήνα, όπου συνολικά έχουν εκτελεστεί έργα ύψους 150 εκατομμυρίων Ευρώ.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αθήνας, Κώστας Παπαντωνίου τόνισε ότι την τελευταία δεκαετία έχουν γίνει σημαντικά έργα για την αναβάθμιση της Δυτικής Αθήνας και συμφώνησε ότι πρέπει να δοθεί άμεσα προτεραιότητα στην περιοχή της Δημοτικής Κοινότητας Καματερού.
Στην υπογραφή της σύμβασης παραβρέθηκαν οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κκ. Σαμόλης, Ερμείδου και Μανωλάκη, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι Αγίων Αναργύρων – Καματερού και υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου και της Περιφέρειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: