Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Σε βαθύ λήθαργο η αντιπολίτευση στο Δήμο- αδιαφορούν για τα προβλήματα των δημοτών

ENΩ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΑΡΑΝΤΗ ΕΧΕΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙ και ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ  ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ  ΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ  ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ

Τεράστιες καταστροφές σε πολλές γειτονιές των Αγίων Αναργύρων
και του Καματερού από τις πρόσφατες πλημμύρες και η ανυπαρξία της δημοτικής αρχής αλλά και της Περιφέρειας ώστε να δώσουν άμεσα λύσεις ώστε να μην πνίγονται άνθρωποι και να μην καταστρέφονται περιουσίες είναι απίστευτη.
Όμως τεράστιες είναι και οι ευθύνες των υπολοίπων δημοτικών παρατάξεων του δήμου που υποτίθεται διεκδίκησαν την διοίκηση του Δήμου και είναι "εξαφανισμένοι" σε όλα τα προβλήματά που αντιμετωπίζουν οι δημότες και έχουν γίνει θεατές ή απλοί διαπιστωτές.
Όχι μόνο δράσεις και παρεμβάσεις δεν διοργανώνουν μήπως και σταματήσουν τον κατήφορο του δήμου αλλά ούτε ανακοίνωση δεν βγάζουν οι υποτιθέμενες δημοτικές παρατάξεις της πόλης μας. Όλα αυτά συμβαίνουν διότι  κάποιοι αυτόφωτοι σωτήρες που το παίζουν "ασυμβίβαστοι και ανεξάρτητοι" και  άλλοι "νέοι και με μέλλον" δεν θέλουν να "στεναχωρήσουν" τον δήμαρχο  και οι υπόλοιποι "κρύβονται" ώστε  να μην πικράνουν αλλά και να δείξουν τη "αλληλεγγύη τους" στην  ανεκδιήγητη Δούρου. 
Αν εξαιρέσεις την ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ και την ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΠΟΛΗ-ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ που κάνουν ορισμένες δράσεις οι υπόλοιποι απλά έχουν γίνει φαντάσματα ή απλά βαριούνται να ελέγξουν την δημοτική αρχή.
Με τέτοια χλιαρή και επιδερμική αντιπολίτευση τα προβλήματα θα γιγαντώνονται και η δημοτική αρχή θα χαμογελάει για πολλές πενταετίες ακόμη. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: