Κυριακή 6 Απριλίου 2008

ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Σοβαρή αποκάλυψη κάνει σήμερα η εφημερίδα το ΠΑΡΟΝ σχετικά με τον ισολογισμό του Δήμου. Η έγκυρη εβδομαδιαία εφημερίδα γράφει τα εξής:<<Περίεργη είναι η στάση της διοίκησης Σαράντη στους Αγίους Αναργύρους σχετικά με το θέμα παράδοσης οικονομικών στοιχείων που έχει ζητήσει η παράταξη του Στάυρου Νικητόπουλου. Ήδη, η δημοτική αρχή αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με τον ισολογισμό του δήμου, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, λείπουν 80.000 ευρώ για να κλείσει κανονικά. Μάλιστα, το θέμα του ισολογισμού έχει φτάσει στην Περιφέρεια και ήταν αιτία σύγκρουσης της διοίκησης με υπεύθυνη υπάλληλο του δήμου, ενώ στην περίπτωση που κολλήσει και στην Περιφέρεια το ζήτημα, τότε αναμένεται να έχουμε δικαστική εμπλοκή>>. Και συνεχίζει η εφημερίδα το ΠΑΡΟΝ
<<Τη χειρότερη περίοδο των τελευταίων χρόνων περνάει η πόλη των Αγίων Αναργύρων. Ένας δήμος ερειπωμένος από αγοραστική κίνηση, αλλά και μακριά από κάθε απορρόφηση κοινοτικών κονδυλίων. Η απραξία της δημοτικής αρχής δεν έχει προηγούμενο. Όπως μου λένε κάτοικοι της περιοχής, έχουν να δουν φτυάρι στον δρόμο μήνες ολόκληρους. Ο δήμαρχος, Νίκος Σαράντης, αν και στηρίχτηκε από μια μεγάλη παράταξη, το ΠΑΣΟΚ, απεδείχθη μακράν των προσδοκιών όλων αυτών που περίμεναν μια νέα σελίδα, από την επίσης άπρακτη περίοδο του Κώστα Τρίγκα, ο οποίος είχε στηριχθεί από τη Νέα Δημοκρατία. Μέσα σε όλα αυτά είχαμε και τον τραγικό θάνατο του γενικού γραμματέα του δήμου>>.
Ο άνθρωπος είχε πάει στην Iταλία με την οικογένεια του και έπαθε ανακοπή καρδιάς την ώρα που έπινε τον καφέ του. Κρίμα. Άδικος θάνατος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: