Κυριακή 13 Απριλίου 2008

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ

Η ανικανότητα της Δημοτικής Αρχής φαίνεται να ενεργοποιεί τα αντανακλαστικά πολιτών που ενδεχομένως και να την είχαν ψηφίσει (έστω και στο δεύτερο γύρο) στις τελευταίες δημοτικές εκλογές. Η τοπική εφημερίδα "ΑΠΟΔΡΑΣΗ" που δεν ανήκει στον φιλο-σαραντικό τύπο έχει πολύ επιτυχημένα δημοσιεύματα όπως:

1. Δημοτική Επιχείρηση Νεκροταφείου: Τριπλασιασμός φύλαξης των οστών των νεκρών. Αλήθεια τα ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο του κ. Σαράντη; Ενημερώθηκε η περιφέρεια; Αγνοείται η αύξηση των μισθών 2,5% και κάτι;

2. Ανακύκλωση απορριμάτων: Ξεσκεπάζει την αναποτελεσματική συνεργασία της Δημοτικής Αρχής με την εταιρία ανακύκλωσης- και εμμέσως όπως το καταλαβαίνουμε- καταγγέλει τη δημοτική αρχή ως ανίκανη να διαχειριστεί η ίδια την ουσιαστική ανακύκλωση απορριμάτων στην πόλη.

3.Επίσης ερωτήματα φωτιά θέτει η εφημερίδα "ΑΠΟΔΡΑΣΗ" για την ανάθεση του αναψυκτηρίου στον εκδότη που ασχολείται εργολαβικά για την προβολή του Δημάρχου και για τις μελέτες που κόστισαν, ο κούκος αηδόνι, για την βιωσιμότητα των δημοτικών επιχειρήσεων.
Μπράβο παιδιά! Συνεχίστε έτσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: