Τρίτη 15 Απριλίου 2008

ΤΑ "ΧΩΝΕΙ" ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.

Μπορεί να αργήσαμε λίγο αλλά χάρη στους καλούς μας συνεργάτες βρήκαμε την έγγραφη παραίτηση του Νίκου Ταμπακίδη από δημοτικός σύμβουλος, η οποία προκάλεσε αρκετό θόρυβο στην τοπική κοινωνία. Η επιστολή παραίτησης λέει τα εξής ενδιαφέροντα:

<< Θέλω να σας ευχαριστήσω ότι όπως έχουν διαμορφωθεί τα δημοτικά μας πράγματα, παρά τις προσπάθειες που έκανα, η παρουσία μου στο Δημοτικό Συμβούλιο καθίσταται πλέον περιττή. Παραιτούμενος θέλω να ευχαριστήσω όλες και όλους που διαχρονικά εργάστηκαν για την πρόοδο και στήριξαν την προκοπή του Δήμου μας>>.

Έτσι λοιπόν ο φιλο-σαραντικός τύπος ερμήνευσε λάθος τα λεγόμενα του πρώην Δημάρχου υποστηρίζοντας πως εξαναγκάστηκε σε παραίτηση από τους στενούς του συνεργάτες( Πρεδάρη, Μποζίκα). Διότι δεν προκύπτει από πουθενά αυτή η ερμηνεία στα γραφόμενα της παραίτησης αλλά συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο μιας και ο Νίκος Ταμπακίδης τα "χώνει" καθαρά στον τρόπο που λειτουργεί το Δημοτικό Συμβούλιο δηλαδή τον Πρόεδρο Β. Σπανό και στη τωρινή δημοτική αρχή που καθορίζει τα θέματα του Δ. Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: