Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Πολλά είναι τα mail σας στα οποία διαμαρτύρεστε για τις προεκλογικές κινήσεις της διοίκησης Σαράντη.
Εμείς διαλέξαμε το πιο ευπρεπές...του αναγνώστη μας Χάρη Προκοπίου και το δημοσιεύουμε:
"Είμαι ένας οπαδός του ΠΑΣΟΚ και θυμώνω με την τακτική κάποιων μέσα από το κόμμα μου να συκοφαντούν πρόσωπα που έχουν μία σημαντική ιστορική διαδρομή πίσω τους και έχουν αποδείξει ότι δεν είναι όψιμοι αγωνιστές του Κινήματος δίοτι ο ψευταριστερός δήμαρχος και τα παπαγαλάκια του εκτέθηκαν για άλλη μια φορά μέσα από τα μέσα που ελέχουν που εν γνώσει τους ψεύδονται. Το γιατί είναι προφανές.
Δηλαδή:
- Όταν τον υποστήριζε ανοιχτά τον κ.Πρωτόπαπα ο δήμαρχος Σαράντης στις εκλογές του 2007, ο υποψήφιος δεν εξελέγη.
- Τώρα που αυτοί άδειασαν το Πρωτόπαπα, που στήριζε η οικογένεια Μαξούρα, ο Πρωτόπαπας πέτυχε να εκλεγεί. Δηλαδή η "συνεργασία" του με τον Σαράντη δεν του έκανε καλό.
- Αυτό επιβεβαιώνεται διότι εκείνοι που στηρίχθηκαν από το "μπλόκ" Σαράντη, δηλαδή Μίχος και Μπίστης καταποντίστηκαν τώρα που το ΠΑΣΟΚ έβγαλε περισσότερους βουλευτές από ποτέ.
Επειδή ξέρουν ότι η τακτική τους να το "παίζουν" κομματάρχες κολλητών υποψήφιων,έχει γίνει αντιληπτή από τους περισσότερους βουλευτές που είναι εξοργισμένοι με τα καμώματα του "εκ μεταγραφής" δημάρχου, προσπαθούν με χοντροκομμένες προβοκάτσιες να θολώσουν τα νερά.

Ο πανικός τους έρχεται να προστεθεί στο κράξιμο που έφαγε ο δήμαρχος από τον πρώην Πρόεδρο της Βουλής κ. Απ. Κακλαμάνη , με τις μεθοδεύσεις που έκανε για να προβοκάρει τη παρουσία του στο Δήμο.
Τώρα το φυσάει και δεν κρυώνει.
Αλλά είναι γνωστή η ρήση "ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος".

Ας το έχουν καλά στο μυαλό τους εκεί, κατά ΠΑΣΟΚ μεριά. Και δεν εννοούμε στην Τοπική Οργάνωση, που είναι "αλωμένη" από τον εσμό του δημάρχου.
Λέμε εκεί, κατά την Ιπποκράτους από όπου μοιράζονται τα "χρίσματα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: