Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

"TOΣΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ..."

Από το http://stousagiousanargyrous.blogspot.com/

Ο πανικός είναι κακός σύμβουλος "σοσιαλιστή" δήμαρχε.
Αφού παραχώρησες τη μισή κεντρική πλατεία σε "μυστικούς" ιδιώτες για να την μετατρέψουν σε πιτσαρία, καφετέρια κι'ότι άλλο γουστάρουν, τώρα βγαίνεις να υπερασπιστείς την "επένδυσή" σου χρησιμοποιώντας αναίσχυντα ψεύδη και επικαλούμενους μέχρι και νεκρούς που πολύ θα ήθελες να τους φτάσεις στο μικρό δαχτυλάκι του ποδιού τους.
Το χάρισμα όμως της πολιτικής λεβεντιάς δεν χαρίζεται σ'όποιον κι'όποιον.
Μάθετε λοιπόν τα τελευταία κατορθώματα του "σοσιαλιστή" δημοτικού άρχοντα και καμαρώστε τον.
Στο προχθεσινό δημοτικό συμβούλιο αμόλυσε όση λάσπη μπορεί εναντίον του δημοτικού συμβούλου της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, κατηγορώντας τον ότι καλύπτει επιχειρηματικά συμφέροντα.
Αφορμή γι'αυτόν τον οχετό; Το γεγονός ότι ο κ. Ραυτόπουλος τον ρώτησε γιατί δεν έχει δώσει ακόμα ο δήμος στις δημοτικές παρατάξεις τα έγγραφα που αφορούν τις εργασίες στο πρώην Βούκινο. Για την ταμπακέρα όμως ούτε λέξη.
Και τι να πει άλλωστε; Σας τα έχουμε πει όλα.
ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΦΡΑΧΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ.
Σήμερα το πρωί, σε παρέμβασή του στο Ρ/Σ Στο Κόκκινο (105,5), ούτε λίγο ούτε πολύ έριξε την ευθύνη για το ΒΟΥΚΙΝΟ στον αείμνηστο Σπύρο Αποστόλου!!!
Καλά το ακούσατε. Συνομιλώντας με μέλος της δημοτικής παράταξης ΑΠΟΔΡΑΣΗ, αφού ψευδέστατα αρνήθηκε την κατηγορία "μπήκατε στην πολιτική για να τα παίρνετε" που ο ίδιος εξαπέλυσε σε προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο, έριξε όλες τις ευθύνες στον αείμηνστο Αποστόλου και στους ιδιώτες, με τους οποίους Ο ΙΔΙΟΣ διαπραγματεύτηκε την άντί πινακίου φακής παράδοση της κεντρικής πλατείας.
Αν τολμάει ο "σοσιαλιστής" δήμαρχος ας δώσει στη δημοσιότητα τα απομαγνητοφωνημένα πρακτικά του δημοτικού συμβουλίου για να δουν οι δημότες ποιος λέει ψέμματα και ποιος αλήθεια.
Αλλά ΤΑ ΠΛΗΡΗ πρακτικά. Όχι λαμογιές και μπλάνκο.Το συμπέρασμα είναι ένα :
ο "σοσιαλιστής" δήμαρχος ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΕΙ.
Κι' από κοντά σιγοντάρεται απ'όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες οι οποίες ποιούν τη νήσσαν. Ένα μόνο δεν ξέρει : τι τον περιμένει.Αλλά αυτό είναι έλπληξη.Προς το παρόν παρακολουθούμε την κατάντια.
Εκ του σύνεγγης.
ΥΓ : Ο Γιώργος ο Δρόσος είναι ένας έντιμος άνθρωπος. Μήπως ήρθε η ώρα να ενημερωθεί ΚΑΝΟΝΙΚΑ γι'αυτά που συμβαίνουν στην κεντρική πλατεία;
Μήπως ήρθε η ώρα να δει ποιος έχει ευθύνη και τι αυτή συνεπάγεται;
Τον συμβουλεύουμε να μη μείνει στην διακύρηξη και τη σύμβαση.
Γιατί κι'αυτές είναι ΝΟΜΙΚΑ ΔΙΑΤΡΗΤΕΣ και δεν εξασφαλίζουν ασυλία ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: