Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

Νομάρχες: πρόταση για μείωση των μισθών τους κατά 10%

Από το http://www.aftodioikisi.gr/
Σκέψεις να προτείνουν μείωση στους μισθούς τους, έως και 10% προκειμένου να συνεισφέρουν στη δύσκολη οικονομική συγκυρία κάνουν οι νομάρχες, σύμφωνα με πληρορφορίες της αυτοδιοίκησης gr.
Πρόκειται για μία πρόταση του επικεφαλής της παράταξης "Κίνημα Αυτοδιοίκησης" και νομάρχη Πειραιά Γιάννη Μίχα, την οποία κατέθεσε ως γενική σκέψη κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης Τύπου της ΕΝΑΕ, λέγοντας χαρακητριστικά:
"σε αυτή τη δραματική συγκυρία για την εθνική οικονομία και εμείς –και εδώ είναι μια προσωπική μου τελείως άποψη, επειδή συμφωνώ σε όλα όσα είπε ο πρόεδρος- να μειώσουμε τις δαπάνες, ξεκινώντας από τους ίδιους μας τους εαυτούς, συνεχίζοντας στις λειτουργικές δαπάνες, στις δημόσιες σχέσεις, στις εκδηλώσεις αλλά και τις προμήθειες".
Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Μίχας, θα προτείνει η συγκεκριμένη πρόταση να συμπεριληφθεί στο σχετικό κείμενο της απόφασης του συνεδρίου.
Ερωτηθείς σχετικά ο πρόεδρος της ΕΝΑΕ και νομάρχης Μαγνησίας Δημήτρης Δράκος δεν το απέκλεισε, θέτοντας ως προϋπόθεσηη ρύθμιση αυτή να εμπεριέχεται σ΄ένα συνολικότερο σχέδιο:
"Αυτή τη στιγμή δεν έχει τεθεί τέτοιο θέμα σε μας συζήτησης, αλλά πρέπει να ξεκαθαρίσουμε εξ αρχής ότι εμείς είμαστε διατεθειμένοι να αναλάβουμε το μερίδιό μας σε αυτή την υπόθεση. Εφόσον υπάρχει συνολικό σχέδιο, το οποίο βεβαίως θα τεθεί και για το οποίο θα εκφράσουμε, επί συγκεκριμένου σχεδίου την άποψή μας", είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δράκος.
ΥΓ:Μάθαμε ότι οι "πράσινοι"δήμαρχοι και αντιδήμαρχοι όπως ο κ. Σαράντης θα προτείνουν κι αυτοί μείωση του μισθού τους...

Δεν υπάρχουν σχόλια: