Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2010

Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΡΙΖΟΣ "ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ"

Μια παρέα τραγούδια βγαίνουν βόλτα Δίπλα στο Ποτάμι.
Μια παρέα τραγούδια που συναντάει μια άλλη παρέα.
Ο Απόστολος Ρίζος συναντάει επί σκηνής τους καλλιτεχνικούς του συγγενείς και μερικές από τις σημαντικότερες φωνές των τελευταίων χρόνων στο ελληνικό τραγούδι.
Για 3 Παρασκευο - Σάββατα (Από Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου έως και Σάββατο 6 Μαρτίου στη μουσική σκήνη Δίπλα στο Ποτάμι, τον πρώτο λόγο έχουν τα τραγούδια.
Μαζί τους ο Απόστολος Ρίζος. Και μαζί του η Νατάσα Μποφίλιου, τα Υπόγεια Ρεύματα, η Ρίτα Αντωνοπούλου, η Μάρθα Φριντζήλα και ο Γιάννης Χαρούλης.
Κάθε βράδυ και άλλη παρέα, άλλες κουβέντες, άλλα τραγούδια. Αλλά κυρίως τραγούδια που αγαπήσαμε, τραγούδια που πονάνε, που γελάνε, που χαμογελάνε, που κλαίνε, που σε κάνουν ό,τι θέλουν, τραγούδια που σημαίνουν, τραγούδια που σημαίνουν κάτι για σένα, τραγούδια που δεν το θέλουν αλλά είναι ύπουλα, που μπορούν να σε κάνουν κομμάτια άμα θέλουν, που μπορούν να σε ανεβάσουν κι εκεί πάνω ψηλά όμως, άμα το θέλεις. Τ

ραγούδια που ξέρουν τι λένε, που ξέρουν τι θέλουν να πουν, που ξέρουν τι συναίσθημα κουβαλάνε, που νιώθουν την ανάγκη χάρη στην οποία υπάρχουν. Τραγούδια από το «Ένας κύκνος κλαίει», το πρώτο album της συνεργασίας του Απόστολου Ρίζου με τον Νίκο Ζούδιαρη, την «Φυσαλίδα», τραγούδια άλλων που αγαπάει ο Αποστόλης, που μιλάνε ελληνικά, αλλά μπορεί και να μην ξέρουν λέξη ελληνικά, αλλά και τα καινούρια τραγούδια που μόλις ηχογράφησε ο Απόστολος Ρίζος σε μουσική και στίχους που έχει γράψει ο ίδιος και θα κυκλοφορήσουν μέσα στην χρονιά.
Ο ρόλος του κάθε καλεσμένου και η συμβολή του στο πρόγραμμα είναι καθοριστική, αφού μαζί με τον Αποστόλη θα τραγουδήσει στιγμές από το προσωπικό του ρεπερτόριο, αλλά και άλλα λιγότερο ή εντελώς απρόβλεπτα.
Ώρα έναρξης: 22 :30 Γιώτα Νέγκα με καθαρή και ζεστή φωνή, ξέρει να εναρμονίζει την ερμηνεία της και την σκηνική της παρουσία ανάλογα με το ύφος του τραγουδιού.
Ο Μιλτιάδης Πασχαλίδης δημιουργός σημαντικών τραγουδιών, με αξιοζήλευτη λαϊκότητα, συμπληρώνει την επί σκηνής παρουσία του με τις δικές του αγαπημένες επιτυχίες «Στα είπα όλα», «Βυθισμένες άγκυρες», «Φωτιά μου», «Κακές συνήθειες», με έμφαση στον τελευταίο του δίσκο «Ψωμί κι εφημερίδα».
Ώρα έναρξης: 22:30
ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ, Λάμπρου Κατσώνη 189, Άγ. Ανάργυροι, Τηλ.: 210 2610444 & 210 2610438.

Δεν υπάρχουν σχόλια: