Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

ΟΤΑΝ Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΤΗΤΑ...

Από το http://dimotis-agan.blogspot.com/
Πριν ένα μήνα ο κ. Θ. Μαξούρας στο blog του (maxouras.blogspot.com), με θέμα: Κλειστή η μία πλευρά της Οδό Σύρου..., κατέγραψε τις απορίες των περιοίκων σχετικά με τον αποκλεισμό και την αποξήλωση τμήματος του οδοστρώματος στην εν λόγω οδό.
Συγκεκριμένα ανέφερε: .
"Μπερδεμένοι είναι οι κάτοικοι και οι ιδιοκτήτες καταστημάτων στην Οδό Σύρου.
Η Οδός Σύρου είναι κλειστή με αποτέλεσμα να δημιουργείται κυκλοφοριακό κομφούζιο.Πάντως όποιον και να ρωτήσεις... άλλοι ξέρουν για πεζόδρομο και άλλοι για δρόμο ήπιας κυκλοφορίας...."
Τελικά το μυστήριο λύθηκε.... Στην Διαδικτυακή Πύλη, με το από 17/2/2010 δελτίο τύπου της Δημοτικής Αρχής και τίτλο ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΣΥΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΟΥ , πληροφορηθήκαμε ότι η Σύρου θα γίνει δρόμος ήπιας κυκλοφορίας..
Το ότι η Σύρου θα γίνει τελικά δρόμος ήπιας κυκλοφορίας, ίσως οφείλαμε να το είχαμε καταλάβει από τους ρυθμούς χελώνας με τους οποίους εκτελούνται οι εργασίες..
Μπαίνουμε στον δεύτερο μήνα και δείτε την διαδρομή που έχει διανύσει η χελώνα.

(σ.σ. γύρω στις 40 ημέρες χρειάστηκαν για αποξηλωθεί η άσφαλτος [πρώτη φωτο ] και να πέσει μπετόν [δεύτερη φωτό ] σε μια απόσταση 35 μέτρων ).
Το υπέροχο το ακούσαμε από θαμώνα και ιδιοκτήτη cafe, της περιοχής.
Παρατηρώντας οι δυο τους την παγωμένη εδώ και εβδομάδες εικόνα του έργου - το οποίο σημειωτέων αλλάζει την όψη(;) των Αγίων Αναργύρων, έτσι διατείνονται οι επικοινωνιολόγοι στην 491η ανάρτηση του blog της Δημοτικής Αρχής - αναρωτιέται ο θαμώνας.
- Μέχρι το Πάσχα θα είναι έτοιμο άραγε;
- Κι όχι τίποτα άλλο -απαντά ανήσυχος ο ιδιοκτήτης cafe- το Πάσχα πέφτει νωρίς φέτος.
Γελώντας ο θαμώνας του λέει.
-Για ποιο Πάσχα μιλάς εσύ; Πολύ αισιόδοξο σε βλέπω καημένε.
Περιττό να σας πούμε πόσο έγραψε, στα χείλη των υπολοίπων θαμώνων που άκουγαν, η ατάκα αυτή.
ΣΧΟΛΙΟ : Η ταλαιπωρία , επιπολαιότητα και η αρπαχτή σε αυτή την πόλη δεν έχει προηγούμενο. Σε σημείο να έχουμε αρχίσει να μνημονεύουμε παλαιότερους δημάρχους οι οποίοι μπορεί να έκαναν ότι έκαναν αλλά τουλάχιστον όταν τους κράζαν είχαν και λίγο το φιλότιμο να τελειώνουν τις δουλειές.Ετούτοι εδώ μόνο τα κολονάκια κατάφεραν να βάλουν κι αυτά για τους ...γνωστούς λόγους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: