Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2012

Αναμόρφωση νομοθετικού πλαισίου υπαίθριας διαφήμισηςΕρώτηση προς τον υπουργό Εσωτερικών Τάσο Γιαννίτση κατέθεσε ο τομεάρχης Εσωτερικών, βουλευτής Λάρισας της ΝΔ Χρήστος Ζώης, ζητώντας να μάθει αν ολοκληρώθηκε το έργο της Ομάδας Διοίκησης Έργου (ΟΔΕ) για τη μελέτη, την αξιολόγηση και την επεξεργασία της υφιστάμενης νομοθεσίας που διέπει την υπαίθρια διαφήμιση.
 Όπως αναφέρει:
«Με την ολοκλήρωση του έργου και την έκδοση των σχετικών νομοθετικών και κανονιστικών ρυθμίσεων, η ΟΔΕ όφειλε να προβεί στην έκδοση του άτυπου κωδικοποιητικού της ισχύουσας νομοθεσίας κειμένου, στο οποίο θα συνέβαλαν τα μέλη κατά το μέρος της αρμοδιότητάς τους.
»Κατόπιν τούτων, ερωτάται ο κ. Υπουργός Εσωτερικών:
»Ολοκληρώθηκε το έργο της προαναφερόμενης ΟΔΕ;
Εξεδόθησαν οι σχετικές νομοθετικές και κανονιστικές ρυθμίσεις και το άτυπο κωδικοποιητικό κείμενο της ισχύουσας νομοθεσίας, όπως προέβλεπε η υπουργική απόφαση;
»Εάν έχει ολοκληρωθεί, να κατατεθούν το παραδοτέο έργο της και το άτυπο κωδικοποιητικό κείμενο της ισχύουσας νομοθεσίας").
Με δεδομένη την ιδιαιτερότητα του θέματος της υπαίθριας διαφήμισης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, προτίθεται ο κ. Υπουργός να προβεί άμεσα σε ανάληψη σχετικής νομοθετικής πρωτοβουλίας για την αναμόρφωση ισχύοντος θεσμικού πλαισίου, αξιοποιώντας το έργο της ΟΔΕ;»

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε την ερώτηση του Χρήστου Ζώη.

 http://www.aftodioikisi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: