Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Nα σου υπενθυμίσουμε

 
Αξιότιμε Δήμαρχε Αγίων Αναργύρων - Καματερού


Φίλε Νίκο,
Γνωρίζουμε ιδίοις όμμασι πως είσαι καβάλα σ' έναν υπολογιστή, παρόλα αυτά όμως θα θέλαμε να σου μιλήσουμε για την εγκράτεια

Εμείς, δεν θα αναφερθούμε στην εγκράτεια της τροφής, ήτοι στο να μην κυριεύεται κάποιος από το πνεύμα της γαστριμαργίας .

Θα μιλήσουμε για την εγκράτεια στην........... φιλοδοξία, στο να ορίζει κανείς το νου του και να μη θέλει να δοξάζεται και αυτοδοξάζεται, στο να μην επιδιώκει τη δόξα, να μην υψώνει τον εαυτό του, να μην επιδιώκει την τιμή, ώστε να φουσκώνει από υπερηφάνεια, να μην υπερηφανεύεται από τους επαίνους και τους αυτοεπαίνους, ξοδεύοντας μάλιστα προς το σκοπό της αυτοπροβολής του τα λεφτά των Συνδημοτών του.

Γιατί τα λέμε αυτά; Διότι, παρόλο που είσαι καβάλα στον υπολογιστή, θα θέλαμε να σου υπενθυμίσουμε το έγγραφο που έστειλε ο Υπουργός Εσωτερικών Τάσος Γιαννίτσης, σε σένα και στους ομοίους σου.

Για την ακρίβεια, σας λέει να μηδενίσετε και να περιορίσετε στο ελάχιστο δαπάνες για εορταστικές εκδηλώσεις, δράσεις προβολής ή παρεμφερείς δαπάνες , διαθέτοντας τα εξοικονομούμενα ποσά σε δραστηριότητες που μεγιστοποιούν το κοινωνικό όφελος।

Κι επειδή τα πράγματα όλο και θα χειροτερεύουν,σε παρακαλούμε να θυμηθείς την επιστολή Γιαννίτση ιδιαιτέρως όταν θα πλησιάζουν οι εκλογές ώστε, να μην μας φλομώσεις με δεκάδες χιλιάδες ιλουστρασιόν πολυσέλιδα φυλλάδια στο μέγεθος εφημερίδας, ούτε να μοιράσεις χιλιαρικάκια σε εκδότες που θα χύνουν τόνους μελάνι αναφερόμενοι στο μεγαλείο σου, και να μην δώσεις απευθείας αναθέσεις στην εταιρεία που θα σου φτιάξει την προεκλογική σου ιστοσελίδα. Ε Νίκο; Τι λες;

Με Τιμή

Δημότης Αγίων Αναργύρων
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: