Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας!

Στις 6 μ.μ. στα Προπύλαια φοιτητικοί σύλλογοι Αθήνας καλούν σε συναυλία αλληλεγγύης στην Χαλυβουργία. Επίσης, γλέντι στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.
Οι φοιτητικοί σύλλογοι Αθήνας στις 13 Ιανουαρίου διοργανώνουν συναυλία αλληλεγγύης στους απεργούς χαλυβουργούς που συνεχίζουν τον απεργιακό τους αγώνα ενάντια στην εργοδοτική αυθαιρεσία. Ο αγώνας τους είναι παράδειγμα για όλη την εργατική τάξη που πλήττεται από την........ αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης.
ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΩΝ!!!
Στη συναυλία θα παίξουν:
-Στάθης Δρογώσης


-Σπύρος Γραμμένος


-Ζακ Στεφάνου


-Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος


-Joanna Drigo


-Ισμήνη Πεπέ


-Trendy Hooligans


-Skanontropo


-Klein Mein


-Karma


-Vinyl Suicide
Τα έσοδα θα διατεθούν προς οικονομική ενίσχυση των απεργών.
Φαγοπότι Αλληλεγγύης της ElChef στην "Ελευθεροτυπία"
Η Συλλογική Κουζίνα του Στεκιού Μεταναστών, "ELChef", την Παρασκευή 13 Γενάρη από τις 6 το απόγευμα μαγειρεύει στην Ελευθεροτυπία, μαζί με τους/τις απεργούς εργαζόμενους/ες.
Σήμερα μπροστά στα φαινόμενα κατάρρευσης της ελληνικής οικονομίας και όξυνσης της οικονομικής κρίσης και της καταστολής, τα δίκτυα αλληλεγγύης σε όσους και όσες αγωνίζονται για τα δικαιώματά τους, είναι κάτι περισσότερο από αναγκαία. Κανείς μόνος του στην κρίση. Καμιά μόνη της στην κρίση.
Ελάτε με τα ποτά σας να φάμε, να πιούμε, να ακούσουμε ζωντανή μουσική, να συμπαρασταθούμε στους εργαζόμενους/ες και να φωνάξουμε όλοι/ες μαζί:
Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας!
Συλλογική κουζίνα "ElChef"
www.elchef.gr
Γλέντι χωρίς μουσική δεν νοείται!
Θα τραγουδήσουν για μας οι "ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ" έντεχνο, λαϊκό και πολιτικό τραγούδι, ενώ πιο αργά το πρόγραμμα θα στραφεί και σε πιο "δυτικότροπες" και σκληρές μελωδίες...

Δεν υπάρχουν σχόλια: