Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2012

O Στάθης Δρογώσης ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ

“Όμορφη ζωή” το σύνθημα. “Όμορφη Ζωή” και το νέο album του Στάθη Δρογώση το πρώτο στην Ελλάδα που δίνεται δωρεάν από την ιστοσελίδα του δημιουργού www.antelmamusic.com. Το καινούριο αυτό album παρουσιάζει φέτος ο Στάθης Δρογώσης μαζί με ότι δικό του έχουμε αγαπήσει από τα προσωπικά του albums, την πορεία του με τα «Φώτα που σβήνουν», αλλά και ότι μη δικό του έχει αγαπήσει εκείνος και θέλησε να μας παρουσιάσει φέτος με τον καινούριο του ήχο. Ηλεκτρικά λυρικός έχει στο πλευρό του, τον Χάρη Μιχαηλίδη (κιθάρα), τον Κώστα Γιαννίρη (μπάσο), τον Γιώργο Λιβαδά (τύμπανα) και τον Νίκο Αγγλούπα στον ήχο. Σ’ αυτό το διήμερο festival στο «Δίπλα στο Ποτάμι» ο Στάθης Δρογώσης παρουσιάζει για πρώτη φορά πέρα από τις δικές τους δουλειές και τις δουλειές των groups που κυκλοφόρησαν από την εταιρία του, την AntelmaMusic. Έτσι την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου μαζί του εμφανίζονται οι Άγριες Φράουλες με το album «Αθηναγόρας Plaza» ενώ το Σάββατο 28 Ιανουαρίου οι Radiosol με το ομότιτλο πρώτο album τους και οι Minor Project με το ντεμπούτο album τους “In Colors”.


Ένα μοναδικό διήμερο φεστιβάλ, γιορτή για τους τρόπους που μπορούμε να βρούμε και να μοιραζόμαστε την μουσική και τα πράγματα που αγαπάμε.

Γι αυτόν τον λόγο σ’ αυτές τις εμφανίσεις του Στάθη Δρογώση στο «Δίπλα στο Ποτάμι» και το Antelma Festival το εισιτήριο κοστίζει μόλις 10 € και περιλαμβάνει κρασί ή μπύρα.

Ώρα έναρξης: 22:00 
ANTELMA FESTIVAL
Παρασκευή 27 & Σάββατο 28 Ιανουαρίου

Μαζί του:
ΑΓΡΙΕΣ ΦΡΑΟΥΛΕΣ (27/01)
ΜINOR PROJECT (28/01)
RADIOSOL (28/01)

ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ, Λάμπρου Κατσώνη 189, Άγ. Ανάργυροι, Τηλ.: 210 2610444 & 210 2610438, Fax: 210 2610468, E-mail: info@diplastopotami.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: