Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Καθεστωτική αντίληψη και συνείδηση ιδιοκτησιακού καθεστώτος, προεξάρχοντος του Δημάρχου

Από το http://dimotis-agan.blogspot.com/2012/01/blog-post_11.html

"Στριπτίζ" της Δημοτικής Αρχής, από τον Συμπολίτη μας και Δημοτικό Σύμβουλο κ. Νικόλαο Νταηλάκη.
Δημοσιεύουμε την αίτηση του Δημοτικού Συμβούλου κ Νικολάου Νταηλάκη προς τη Δημοτική Αρχή, και που έλαβε αριθμό πρωτοκόλλου 875/10/1/2012.
Προς
Τον Πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής
& Αντιδήμαρχο Οικονομικών
κο Κων. Μαρίνη
Επειδή παρά τις επίμονες ερωτήσεις μου στην προηγούμενη συνεδρίαση της Οικ. Επιτροπής δεν έλαβα σαφείς απαντήσεις, επανέρχομαι δια της παρούσης και σας ζητώ να μου δώσετε στοιχεία σε φωτοαντίγραφα και να με πληροφορήσετε γραπτώς στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής μας για τα εξής:
1. Φωτοαντίγραφο της σύμβασης εκμίσθωσης από τον Δήμο των κτιρίων του Υπουργείου Γεωργίας...........
2. Την απόφαση του αρμοδίου οργάνου για την διαφημιστική καμπάνια του «Ονείρου που έγινε πραγματικότητα!!!» καθώς και τα παραστατικά της σχετικής οικονομικής δαπάνης.
3. Την απόφαση του αρμοδίου οργάνου που προϋπήρξε της σχετικής απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για την εγκατάσταση παγοδρομίου στην κεντρική πλατεία. Αν δεν υπάρχει, μια και στο Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα ήρθε αρκετές ημέρες μετά την εγκατάσταση και λειτουργία της εν λόγω επιχείρησης (!) πληροφορήστε με γραπτώς για το ποιος άτυπα ή μάλλον παράτυπα συμφώνησε με την ιδιωτική επιχείρηση και με ποιους όρους.
Αγ. Ανάργυροι 10/01/2012
Εν αναμονή
ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ε. ΝΤΑΗΛΑΚΗΣ

- Είναι πολλά τα ερωτηματικά που γεννώνται από το περιεχόμενο της αίτησης - επιστολής του κ Νταηλάκη, μα το χειρότερο απ' όλα είναι η περιφρόνηση προς τους Συμπολίτες Συνδημότες , διότι ο κύριος Νταηλάκης δεν είναι μόνο Δημοτικός Σύμβουλος αλλά και Συμπολίτης, Συνδημότης.
-Είναι λυπηρό όπως διαφαίνεται κι όπως διαπιστώνουμε, Συμπολίτες μας, παιδιά του Τόπου που συναναστρέφονται και που έχουν κοινωνικές ή φιλικές σχέσεις με όλους εμάς κι εμείς μ' αυτούς, αντί να λειτουργούν ως "Υπηρέτες" του Τόπου να συμπεριφέρονται με περισσή αλαζονεία, αδιαφάνεια, κινούμενοι σε γκρίζες περιοχές, με καθεστωτική αντίληψη και συνείδηση ιδιοκτησιακού καθεστώτος, προεξάρχοντος του Δημάρχου.
-Το blog θα ασχοληθεί κι αυτό με την σειρά του, τόσο με την διαφημιστική καμπάνια του "Ονείρου που έγινε πραγματικότητα", για την οποία καμπάνια χρησιμοποιήθηκαν διαφημιστικές πινακίδες γνωστής διαφημιστικής εταιρείας με οφειλές στο Δημόσιο. Όπως επίσης με το παγοδρόμιο και την ιδιωτική επιχείρηση που εκμεταλλεύεται την πλατεία, την δημόσια περιουσία προς όφελός της, με την καταβολή από τους γονείς αντίτιμου προκειμένου τα παιδιά τους να κάνουν χρήση του παγοδρομίου, και μάλιστα χωρίς απόφαση για άδεια εγκατάστασης και λειτουργίας από το Δημοτικό Συμβούλιο όπως προκύπτει από την παραπάνω αίτηση.
-Τα τσέπωσε κανείς Δήμαρχε;;;;;; 'Η μήπως ο επιχειρηματίας έστησε την επιχείρησή του μέσα στην κεντρική πλατεία και το γεγονός ξέφυγε της προσοχής της Δημοτικής Αρχής ;
-Δήμαρχε, τιμολόγια υπάρχουν για τις γιγαντοαφίσες - μουσαμά που φιλοξενούνται στις διαφημιστικές πινακίδες γνωστής διαφημιστικής εταιρείας, και που προπαγανδίζουν το "Όνειρο που έγινε πραγματικότητα";

Δεν υπάρχουν σχόλια: