Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ


Ενημερώνουμε όλους τους ενδιαφερόμενους ότι ο Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) θέτουν σε λειτουργία το ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού. Στο πλαίσιο των Κ.Δ.Β.Μ. θα προσφερθούν προγράμματα γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων.

Κατά τη θερινή περίοδο Ιουνίου - Ιουλίου 2013, το Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Αγίων Αναργύρων -Καματερού έχει τη δυνατότητα να υλοποιήσει δωρεάν προγράμματα εκπαίδευσης, τα οποία θα ολοκληρωθούν έως τα τέλη Ιουλίου 2013. Αναλυτικά προσφέρονται:




Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης (επισυνάπτεται φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου).

Ημερομηνία υποβολής αιτήσεων: από 29/05/2013 έως 12/06/2013
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Για πληροφορίες και εγγραφές απευθυνθείτε στα προσωρινά γραφεία του ΚΔΒΜ:
Παλαιό Δημαρχείο, Λεωφ. Δημοκρατίας & Ι. Μέρλα, 13561 Άγιοι Ανάργυροι (2ος όροφος - Κοινωνική Υπηρεσία),
Υπεύθυνοι: κα. Γεωργαντά Αναστασία / κα Στρίγκα Χαρά
Τηλ: 213.2039921 (Δευτέρα-Παρασκευή: 10.00-12.00 και Τετάρτη: 17.00-19.00) email: kdbm.ag.anarg@gmail.com


Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ8  και συγχρηματοδοτείται από το Ε.Κ.Τ. (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: