Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Ανοιχτή επιστολή του Σταύρου Νικητόπουλου για τις δημοτικές εκλογές 2014

"Καλούμε στη δημιουργία ευρύτερου ισχυρού δημοτικού μετώπου που θα δώσει τη δυνατότητα αποτελεσματικής διεκδίκησης και υπεράσπισης των συμφερόντων του Δήμου και των δημοτών"


Αγαπητοί φίλοι και φίλες
του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού,
Η παράταξή μας «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» είναι μια δημοτική κίνηση που δημιουργήθηκε το 2006 από ανθρώπους που μπορεί να είχαν και να έχουν διαφορετικές πολιτικές απόψεις και κατευθύνσεις, όμως πάντα τους ενώνει η μεγάλη αγάπη για το Δήμο μας και τους ανθρώπους του. Μας ενώνει η κοινή πεποίθηση ότι ο Δήμος μπορεί να είναι φιλικός, να γίνει προσιτός, ανθρώπινος και κυρίως συμμετοχικός.
Η «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» δεν ταυτίστηκε ποτέ με κόμματα και δραστηριοποιήθηκε πάντα μόνο προς το συμφέρον της πόλης και πολιτών με ιδέες, με προτάσεις, με συμμετοχή αυτοδύναμα ή σε συνεργασία.
Ως επικεφαλής αυτής της δημοτικής παράταξης, έχω την υποχρέωση να σας ενημερώσω για τα παρακάτω:
  1. Μπροστά στη λαίλαπα της οικονομικής κρίσης που ζούμε και την εξαθλίωση των δημοτών δεν έχουμε δικαίωμα να σιωπούμε και να παραμένουμε απαθείς.
  2. Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού κομμάτι της πολύπαθης Δυτικής Αθήνας, δοκιμάζει στο πετσί του τις ολέθριες συνέπειες των μέτρων του μνημονίου καθώς και την πλήρη απραξία και ανικανότητα που κυριαρχεί σε όλους τους τομείς της καθημερινής μας ζωής με ευθύνης της διοίκησης Σαράντη.
  3. Οι αυτοδιοικητικές εκλογές του ερχόμενου Μαΐου πρέπει και μπορούν να αποτελέσουν την απαρχή μιας εθνικής ανάτασης αφενός και αφετέρου πρέπει και μπορούν να γκρεμίσουν τα σχέδια της ανίκανης διοίκησης Σαράντη και του περιβάλλοντός του.
  4. Η διοικούσα επιτροπή της «ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ» με ομόφωνη απόφασή της απευθύνει πρόσκληση προς όλες τις έντιμες προοδευτικές και φιλολαϊκές δυνάμεις της πόλης μας, να συστρατευθούν ισότιμα και χωρίς προαπαιτούμενα σε μια κοινή προσπάθεια ανατροπής της ανίκανης αυτής διοίκησης και καλεί στη δημιουργία ευρύτερου ισχυρού δημοτικού μετώπου που θα δώσει τη δυνατότητα αποτελεσματικής διεκδίκησης και υπεράσπισης των συμφερόντων του Δήμου και των δημοτών.
  5. Προσωπικά ως δημότης, ως γονιός, ως Έλληνας συναισθανόμενος την ευθύνη μου απέναντι στις γενιές που έρχονται, καλώ σε πλατιά συστράτευση για την αναβάθμιση του Δήμου μας και τη δημιουργία προϋποθέσεων για μια ανθρώπινη και αξιοπρεπή ζωή, για μια ανοιχτή κοινωνία με αποδοχή της διαφορετικότητας, για ένα Δήμο με στόχο την κοινωνική συνοχή, τη συμμετοχή, τη συλλογικότητα, τη διαφάνεια.
Πιστεύω κι εύχομαι η πρόσκληση αυτή – πρόσκληση ζωής κι ελπίδας – να βρει ένθερμους και ανιδιοτελείς αποδέκτες, τόσο σε μεμονωμένους ιδιώτες όσο και σε δημοτικές παρατάξεις. Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού το έχει ανάγκη.
Το αποτέλεσμα των εκλογών του Μαΐου θα ανατρέψει και θα θέσει στο περιθώριο όσους ξαφνικά αποκηρύσσουν τα χθεσινά κομματικά τους χρίσματα και θα συντρίψει το προσωπείο του όψιμου «ανεξάρτητου».
Το χρωστάμε στα παιδιά μας.
Μάρτιος 2014

Με εκτίμηση Σταύρος Νικητόπουλος Ιατρός Καρδιολόγος Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ»

Δεν υπάρχουν σχόλια: