Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Νέο δημοτικό αριστερό, αγωνιστικό σχήμα

Η ιδρυτική του συνέλευση την Κυριακή, 30 του Μάρτη 2014
στον Πευκώνα, 11:00 το πρωί [απέναντι από παλιό δημαρχείο Αγ. Αναργύρων]
 
Ανυπακοή Ρήξη Ανατροπή
 

ΚΑΛΕΣΜΑ
 
Υπάρχει κι άλλος δρόμος
Εργαζόμενοι, αυτοαπασχολούμενοι, άνεργοι, σπουδαστές, νέοι άνθρωποι των Αγίων Αναργύρων και του Καματερού Μας γνωρίζεις! Είμαστε δίπλα- δίπλα στους αγώνες του σήμερα ενάντια στην επίθεση της κυβέρνησης, ΕΕ, ΔΝΤ και κεφαλαίου, για την υπεράσπιση των εργατικών και λαϊκών δικαιωμάτων...........
Στους μικρούς και μεγάλους αγώνες! Στις απεργίες, στις διαδηλώσεις στους αγώνες ενάντια στα χαράτσια, τη φοροληστεία, τους πλειστηριασμούς, την προστασία του περιβάλλοντος, των ελεύθερων χώρων, για το κλείσιμο της χωματερής, ενάντια στην εισφορά γης στον Άτταλο, για καλύτερη παιδεία, στις μάχες για το ξήλωμα των κεραιών της κινητής τηλεφωνίας, στους αγώνες ενάντια στις απολύσεις των συμβασιούχων στον Δήμο μας και στα σχολεία, κλπ.
Πήραμε την πρωτοβουλία για τη δημιουργία μιας νέας συλλογικότητας στις γειτονιές μας, ενός σχήματος ΡΗΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ στον Δήμο Αγ. Αναργύρων - Καματερού, με πρόσημο αγωνιστικό, αριστερό, ανατρεπτικό, αντικαπιταλιστικό!
Σε καλούμε να συμμετέχεις στις διαδικασίες δημιουργίας του όπου θα συζητήσουμε την ιδρυτική διακήρυξη, το πλαίσιο και τους στόχους, την οργάνωση της δράσης μας και την παρέμβασή μας στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.
Πρωτοβουλία για ένα μαχητικό σχήμα
ΡΗΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ
στον Δήμο Αγ. Αναργύρων Καματερού

Δεν υπάρχουν σχόλια: