Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Εικόνες ντροπής από το πάρκο «Αντώνης Τρίτσης» γεμάτο με σκουπίδια

Σε σκουπιδότοπο μετατράπηκε το πάρκο «Αντώνης Τρίτσης»  του Δήμου Ιλίου μετά από εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 Ιουνίου στο θεατράκι του πάρκου. Ο λόγος για το 2ο Αρβανίτικο Αντάμωμα της Ένωσης Λιοσιωτών, με συνδιοργανωτή τον Δήμο Ιλίου και το ΔΗ.ΚΕ.ΠΑ.
Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, οι οποίες είναι τραβηγμένες μία μέρα μετά την εκδήλωση, κι ενώ ο συγκεκριμένος χώρος παραχωρήθηκε στους διοργανωτές να πραγματοποιήσουν εκεί το καθιερωμένο «γλέντι» τους, είναι εμφανές πως αυτοί δεν φρόντισαν για την καθαριότητα του μετά το πέρας της εκδήλωσης  και την αποκατάστασή του έτσι όπως τον βρήκαν. Αντιθέτως, άφησαν πίσω τους πλαστικά μπουκάλια, σακούλες, χαρτιά και άλλα σκουπίδια.
Όπως αναφέρει το Δίκτυο Νεολαίας της δημοτικής παράταξης «Αλληλέγγυα Πόλη – Συνεργασία Ριζοσπαστικής Αυτοδιοίκησης, η εικόνα του χώρου είναι ντροπιαστική τόσο για τους ίδιους διοργανωτές όσο και τον Δήμο Ιλίου, καθώς δεν υπήρξε ο στοιχειώδης σεβασμός στο χώρο του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης», ενώ όλοι και όλες γνωρίζουν πως για πολλά χρόνια υπολειτουργεί, υπό το βάρος της συνεχούς υποχρηματοδότησής του, με έλλειψη σε προσωπικό τόσο στην καθαριότητα, όσο και στην φύλαξή του.

 http://www.aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: