Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

ΝΤΑΗΛΑΚΗΣ:Δεν θα αφήσουμε τα μεγάλα συμφέροντα να μας κόψουν την τελευταία ανάσα ζωής που είναι για μας το Πάρκο ¨Αντώνης Τρίτσης ¨

Πάγια θέση μας παραμένει η δέσμευση της παράταξης μας ότι δεν θα αφήσουμε τα μεγάλα συμφέροντα να μας κόψουν την τελευταία ανάσα ζωής που είναι για μας το Πάρκο ¨Αντώνης Τρίτσης ¨.
Πρέπει άμεσα ο έλεγχος της διοίκησης και διαχείρισης του να επανέλθει στην αρμοδιότητα του δήμου Αγ. Αναργύρων Καματερού .
Ο μοναδικός χαρακτήρας που πρέπει να έχει το πάρκο για μας...
είναι πάρκο περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης .
Είναι επομένως αυτονόητο ότι θα εμποδίσουμε , με κάθε μέσον, κάθε νέα ( ή ήδη ασκούμενη) επιχειρηματική δράση ή δραστηριότητα που δεν συνάδει με τον αυστηρά περιβαλλοντικό χαρακτήρα του πάρκου.
Η αξιοποίηση  του πάρκου ¨Αντώνης Τρίτσης¨ ως χώρος περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης  πρέπει άμεσα να χρηματοδοτηθεί από Εθνικούς πόρους και να δοθεί προτεραιότητα στην αναζήτηση πόρων από  Ευρωπαϊκά προγράμματα για το περιβάλλον.
Καλούμε τους φίλους της παράταξης μας και όλους τους συνδημότες μας να συνεχίσουν να συμμετέχουν σε όποια κινητοποίηση γίνεται από οποιαδήποτε παράταξη ή φορέα για την προστασία του πάρκου. Για μας είναι περιττή πολυτέλεια να ακολουθούμε άλλες διαδρομές όταν έχουμε την ίδια αυτονόητη κατεύθυνση.
Αγ. Ανάργυροι – Καματερό 7/6/2014
Η παράταξη μας ορίζει ως υπεύθυνο διαχείρισης του θέματος τον κ. Καρελιώτη Αθανάσιο Τηλ. Επικ. 6980694030

  http://asimvivastiporia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: