Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Ντινόπουλος: «Θα παραμείνουμε στα αλώνια»

Την πρώτη του συνέντευξη έδωσε ήδη ο νέος υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος. «Η αναφορά μας είναι πάντοτε στην κοινωνία. Δεν πρόκειται να αλλάξω. Ό,τι έκανα, θα κάνω και τώρα», δήλωσε μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1.
Επίσης, ο κ. Ντινόπουλος επισήμανε ότι η τοπική αυτοδιοίκηση πέρασε τη δυσκολότερη μεταπολιτευτική τετραετία. «Θα πρέπει να συνεργαστούμε με τους δημάρχους και τους περιφερειάρχες για το καλό των πολιτών, των δημοτών», ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Στα αλώνια θα παραμείνουμε, για να δώσουμε τη μάχη μαζί με το λαό. Αν δεν έχεις πάρει το μήνυμα της κοινωνίας, δεν μπορείς να πετύχεις σε οποιοδήποτε δημόσιο αξίωμα. Θα συνεχίζω, όπως είμαι», τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών, υπογραμμίζοντας ότι «είναι καιρός να δείξουμε μεγαλύτερη ευαισθησία».
«Θα συνεχίσουμε το έργο του Γιάννη Μιχελάκη και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την καθημερινότητα καλύτερη», κατέληξε.
Μιλώντας στον ρ/σ Σκάι, δήλωσε ότι στόχος είναι η στροφή στα προβλήματα της καθημερινότητας και διαβεβαίωσε ότι «η κυβέρνηση είναι καταδικασμένη να πετύχει». Σημείωσε ότι περιμένει σκληρή κριτική και ότι δεν υπάρχει χρόνος, αλλά πρέπει να παραχθεί έργο πολύ γρήγορα.
 Ο Αργύρης Ντινόπουλος γεννήθηκε στις 17 Μαρτίου 1956.

 http://www.aftodioikisi.gr/ipourgeia/ntinopoulos-i-kivernisi-einai-katadikasmeni-na-petixei

Δεν υπάρχουν σχόλια: