Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΑ ΜΥΚΟΝΙΑΤΙΚΑ!

ΗΛΕΚΡΟΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ
Καλημέρα σας! Σας στέλνω τις συνημμένες φωτογραφίες που
τραβήχτηκαν σήμερα, 27/6/2015, στην οδό Πενταγώνου & Αγ. Νικολάου στα Μυκονιάτικα Αγ. Αναργύρων.
Το θέμα του συγκεκριμένου χώρου δεν μπορεί παρά να αποτελεί πλέον ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!
Η έκταση που βλέπετε είναι για χρόνια σε αυτή την κατάσταση

θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο την υγεία των κατοίκων της γύρω περιοχής και ειδικά των παιδιών μας! Σκυλιά που αφοδεύουν, πεταμένα μπάζα και σκουπίδια, χόρτα κλπ είναι μερικά από αυτά που μπορεί κάποιος να εντοπίσει. 
Το χειρότερο δε είναι πως ο Δήμος παίζει με τη νοημοσύνη μας υποκρινόμενος ότι παίρνει μέτρα. Στις συνημμένες φωτογραφίες βλέπετε έναν άνθρωπο να "κάνει" πως
καθαρίζει με τη χρήση ενός χειροκίνητου χορτοκοπτικού. Το ίδιο σκηνικό είχε επαναληφθεί την Παρασκευή πριν από τις πιο πρόσφατες δημοτικές εκλογές όπου με τηλεφωνική μου παρέμβαση στο γραφείο καθαριότητας του δήμου, επωνύμως εξέφρασα τα παράπονά μου για την απαράδεκτη και υποκριτική τους ενέργεια
να "προσπαθήσουν" να καθαρίσουν 2 μέρες πριν τις εκλογές και μάλιστα κατ' αυτόν τον γελοίο τρόπο, τη στιγμή που το βλέπετε και από τις φωτογραφίες πως χρειάζεται η χρήση όχι χορτοκοπτικου αλλά χωματουργικού μηχανήματος και φορτηγού να μαζέψει τη σαβούρα! 


Τότε με ενημέρωσαν πως οι άνθρωποι που καθάριζαν δεν ήταν δημοτικοί υπάλληλοι αλλά εργάτες εργολάβου που είχε αναλάβει το έργο, κάτι που με εξόργισε ακόμη περισσότερο!
Αισθάνομαι  χρέος μου με κάθε τρόπο να προσπαθήσω να αλλάξει αυτό το αίσχος
 

Με εκτίμηση, ΒΦ

Δεν υπάρχουν σχόλια: