Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

Σε μαύρα χάλια ο Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού

αναδημοσίευση από το paratiritisagionanargyron.blogspot.gr
 
Μικρά στιγμιότυπα από την πόλη μας με μεγάλες προεκτάσεις
Μυκονιάτικα
Μυκονιάτικα
Ένα μικρό, μόνο, μέρος από όσα καταγγέλονται καθημερινά για τους αρμοδίους 
Μυκονιάτικα, οδός Καζαντζάκη. Δρόμος διπλής κατεύθυνσης (!!!) και προπαντός …χωρίς πεζοδρόμια (!!!). Μάντρες σπιτιών, καταμεσής, σπασμένες πλάκες όταν και εφόσον υπάρχουν, χόρτα, ξερόχορτα και ένα σωρό σκουπίδια. Παραδίπλα, παιδικός σταθμός και σχολεία. Σύμβουλοι και δη της δημοτικής αρχής περνούν και σφυρίζουν αδιάφορα.
Μυκονιάτικα, Καζαντζάκη και 28ης Οκτωβρίου. Σημείο τροχαίων ατυχημάτων, σοβαρών. Μάλιστα, ένα εξ αυτών ήταν και θανατηφόρο. Νερατζιές ακλάδευτες, οι καρποί τους μόνιμα στον ..δρόμο, στα πεζοδρόμια, στα φρεάτια.
Πλαπούτα. Παιδική χαρά. Γράφει στο facebook μια μητέρα, που απηύδησε από την εγκληματική(;) αδιαφορία των αρμοδιων:
«Σας καλημερίζω με αυτές τις πολύ όμορφες φωτογραφίες από την "καινούργια", "πεντακάθαρη" και κυρίως "ασφαλή" παιδική χαρά της γειτονιάς μας!! Είναι αυτή η πέτρινη, "Πλαπουτα" την ξέρουν πολλοί, με το πανέμορφο σιντριβάνι-λίμνη σκουπιδιών, το οποίο εχει γίνει κάδος απορριμμάτων, μιας και οι υπεύθυνοι δεν έχουν βάλει μεσα ούτε ένα κάδο να πετάμε τα σκουπίδια μας!! Και να ολοκληρώσω με τις βίδες που προεξέχουν οι οποίες υπάρχουν παντού!!! Για το καλό σας Δήμαρχε, κλείστε την η επιτέλους φτιάξτε τη σωστά!!! Αν κάποιο παιδάκι χτυπήσει σε αυτή τη "βιδούλα" τι νομίζετε οτι θα γίνει;;;;!!!! Χαμός, σωστά!!! Έλεος με την ανευθυνότητα σας! Τουλάχιστον σε ό,τι έχει σχέση με παιδιά πρέπει να είστε σοβαροί!!»
Μυκονιάτικα
Προσφιλές «σπορ» της Δημοτικής Αρχής είναι η φωτογράφηση και η έκδοση δελτίων τύπου. Την ώρα που ο Δήμος μας, πέρα ως πέρα, «βρωμάει και ζέχνει» η δημοτική αρχή «διαφημίζει» την συμβολική καθαριότητα του πάρκου. (όρα… ΕΔΩ) Άραγε, το συμβολικό της καθαριότητας μήπως πάει να πει ότι οι αρχές δεν θ ασχολούνται πλέον με την καθαριότητα; Μήπως προετοιμάζουν την ακόμα μεγαλύτερη απαξίωση του πάρκου ώστε να έρθουν οι λογής – λογής, ιδιώτες «σωτήρες»; Όπως έκαναν με την πλατεία, όπως πράττουν με τον υπέροχο χώρο του «Πευκώνα»;

Πλαπούτα
Πλαπούτα
Τέλος ποδηλατόδρομου
Τέλος ποδηλατόδρομου

Δεν υπάρχουν σχόλια: