Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Ορκίστηκε δημοτική σύμβουλος η Τζούλια Αθανασάκη

Ορκίστηκε δημοτική σύμβουλος η Τζούλια Αθανασάκη. Σιδεροκέφαλη!
Ορκίστηκε δημοτική σύμβουλος με την δημοτική κίνηση «Αλληλεγγύη, η δύναμή μας», η Τζούλια Αθανασάκη.
Η Τζούλια, αγιοαναργυριώτισσα, μέλος του εκλεγμένου συντονιστικού της «Αλληλεγγύης», πρώην αναπληρώτρια στο ΔΣ του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας του Δήμου, ενεργή πολλά χρόνια στα τοπικά κινήματα που αναπτύσσονται στην πόλη μας, αντικαθιστά επάξια τη θέση και την προσφορά του συνοδοιπόρου και φίλου γιατρού ορθοπεδικού Δημήτρη Ζουλού στο Δημοτικό Συμβούλιο των Αγίων Αναργύρων..

– Καματερού.
Στα πλαίσια της εναλλαγής των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων, όπως έχει κατοχυρώσει και δεσμευτεί δημόσια η παράταξη μας, καθώς και λόγω ανειλημένων υποχρεώσεων, ο Δημήτρης Ζουλός κατέθεσε την παραίτησή του στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και συνεχίζει με όλες του τις δυνάμεις να συμπορεύεται στον αγώνα που μαζί αποφασίσαμε να δώσουμε στις γειτονιές των Αγίων Αναργύρων και του Καματερού για μια πόλη βιώσιμη, για μια πόλη περήφανη, για μια Πόλη να Ζεις!
Να ευχαριστήσουμε το Δημήτρη για την αμέριστη και ειλικρινή στήριξή του και να ευχηθούμε στη Τζούλια καλή αρχή στα νέα καθήκοντα που αναλαμβάνει για την πόλη. Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας, η αλληλεγγύη και η δύναμή μας!

Το Συντονιστικό της Παράταξης
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: