Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

ΑΝΤΙ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΠΑΛΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ!!!

Δυστυχώς για μία ακόμη φορά οι συναγωνιστές της
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, αντί να ασχοληθούν με το Δάσος, δηλαδή το περιεχόμενο της δήλωσης παραίτησης από το Συντονιστικό και αποχώρησης από τη δημοτική παράταξη που δημοσιοποίησα με το σύντροφο μου Βασίλη Τουργέλη, ασχολούνται με το δέντρο, δηλαδή με μένα και ότι τάχα παραιτήθηκα μέσω …
mail!!!

Ο λόγος είναι προφανής. Αποφεύγουν και αυτή τη φορά να πάρουν θέση στα σοβαρά θέματα που αναφέρουμε, όπως το έκαναν πολλές φορές στο παρελθόν και άφηναν τα πράγματα να οδηγηθούν εκεί που βρίσκονται σήμερα. Το έκαναν και όταν με την προηγούμενη δημόσια επιστολή μας στις 5/2/2016 για το πάρκο Τρίτση, ο σύντροφος Τουργέλης κι εγώ ως μέλη του Συντονιστικού της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, τους καλούσαμε να πάρουν θέση. Γράφαμε τότε στην τελευταία παράγραφο:

“Η σημερινή κυβέρνηση και η σημερινή περιφέρεια έχουν τεράστιες ευθύνες για την κάθε ημέρα και την κάθε ώρα που περνάει.
H οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ μέσω της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ και άλλη φορά έχει παραβιάσει τον αδέσμευτο χαρακτήρα της και έχει ταυτίσει την παράταξη με το ΣΥΡΙΖΑ. Δεν σκοπεύουμε να συρθούμε σε αυτή την πρακτική των χειροκροτητών ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ κυβέρνησης και να σιγοντάρουμε την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, να εξαργυρώνει γραμμάτια στους αυτοδιοικητικούς τοπικούς άρχοντες γνωστούς διαπλεκόμενους ΠΑΣΟΚΟΥΣ.
Καλούμε τα μέλη και τους φίλους της παράταξης να πάρουν θέση.
Τα μέλη του Συντονιστικού της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ”

Ούτε και τότε πήρε θέση κανένα από τα υπόλοιπα μέλη του Συντονιστικού ούτε και κανένας μας πήρε στα σοβαρά όταν γράφαμε ότι: δε θα γίνουμε χειροκροτητές της κυβέρνησης. Η παράταξη με τη στάση της, από τότε έδειξε ότι δεν μας θεωρεί μέλη της και συνέχισε να παρεμβαίνει σε σοβαρά ζητήματα όπως π.χ. το ασφαλιστικό χωρίς να ζητήσει τη γνώμη κανενός μας. Εδώ χωράει και άλλη παροιμία, η «εκεί που μας χρωστούσανε, μας πήραν και το βόδι!!!»

Σε ότι με αφορά, απευθύνθηκα δημόσια με τη δήλωση μου γιατί στο Συντονιστικό της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ δεν είμαι διορισμένος, είμαι εκλεγμένος από φίλους και μέλη της που δεν συμμετέχουν πλέον εδώ και καιρό. Σε αυτούς ήθελα να απευθυνθώ πρώτα ενημερώνοντας τους για την απόφαση μου, για τους λόγους που με οδήγησαν σε αυτήν και να κριθώ φυσικά τόσο από αυτούς όσο και από όλους τους πολίτες που πιθανώς ενδιαφέρονται.

Πάντα έτσι έκανα και πάντα έτσι θα κάνω γιατί ποτέ μου δεν κρύφτηκα μέσα σε όργανα και πίσω από πλάτες άλλων. Ας μιλήσουν ανοιχτά και οι άλλοι αντί να κρύβονται μέσα σε κλειστές πόρτες. Άλλωστε η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ πάντα ανοιχτή παράταξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: