Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΛΙΟΥ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΣΑΡΑΝΤΗ

Στην εφημερίδα "metro-αθήνα" ,στις 5/7/2010, δημοσιεύτηκε η είδηση-κόλαφος για τα πεπραγμένα Σαράντη του σημερινού δημάρχου των Αγίων Αναργύρων!
Το Αποθεματικό του Δήμου Ιλίου ανέρχεται σε 10.513.587,08 ευρώ, όταν η Διοίκηση Σαράντη έχει «καταφέρει» να εξακοντίσει το συνολικό χρέος του Δήμου σε περίπου 20.000.000 ευρώ!!!

Με άλλα λόγια , ο Δήμος Ιλίου παρουσιάζει πλεόνασμα το 2009 όσο είναι το μισό του συνολικού χρέους του Δήμου Αγίων Αναργύρων υπό την «πεφωτισμένη» ηγεσία των αδελφών Σαράντη!!!
Το χάλι της Διοίκησης Σαράντη ,με τους αλλεπάλληλους δανεισμούς , την μη πληρωμή υπαλλήλων, την υποχρηματοδότηση των Νομικών Προσώπων και διάφορων προγραμμάτων κ.α, δεν έχει προηγούμενο!
Όμως δεν ήταν μόνο αυτό το χαστούκι!

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο Δήμος Ιλίου έχει ήδη ανακοινώσει τον Οικονομικό Ισολογισμό και Απολογισμό του 2009, όταν ο δικός μας Σαράντης δεν είναι ικανός να απαντήσει στην αντιπολίτευση για τα έσοδα και τα έξοδα του Δεκεμβρίου του 2009!!!
Τι κρύβει ο Σαράντης;
Κύριε Γ.Γ της Περιφέρειας, κ Ραγκούση τα ακούτε αυτά ή σκόπιμα κωφεύετε; Έχετε πάρει χαμπάρι την έκθεση του Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης , κ. Λ. Ρακιντζή για τη διαφθορά και την σπατάλη στους Δήμους ή όλα γίνονται με τις ευλογίες και την ένοχη ανοχή σας;
Αγαπητοί συμπολίτες
Την ώρα που μας ξεζουμίζουν , που απολύουν τα παιδιά μας, που μας περικόπτουν τους μισθούς και τις συντάξεις, το "σύστημα" Ραγκούση –που επέβαλε τον Σαράντη και τους άλλους Σαράντηδες-κάνει τα στραβά μάτια για τους Σαράντηδες που μας βουλιάζουν.

Έρχονται όμως οι Δημοτικές εκλογές.
Απαντήστε με τον τρόπο που τους αξίζει στα κομματικά ανδρείκελα και υποκατάστατα, που το παίζουν "προοδευτικοί" δήμαρχοι, που το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να μας χαρατσώνουν με αυξήσει στα Δημοτικά Τέλη, το Δημοτικό Φόρο και να «εμπορεύονται» με τους κολλητούς την ακίνητη περιουσία του Δήμου "κλειδων-ιζοντας" το μέλλον της πόλης μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: