Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

YΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

Από τον Ψαγμένο Πόλιτη
Πόσες τελικά παρατάξεις θα κατέβουν στις εκλογές του Νοέμβρη και πόσοι υποψήφιοι Δήμαρχοι θα αναμετρηθούν;
Το ΠΑΣΟΚ θα έχει την υποψηφιότητα του "επιτυχημένου" σημερινού Δημάρχου κ. Σαράντη, ενώ το Καματερό συντάσσεται μ΄αυτόν, αφού έτσι έχουν μετρηθεί τα κουκιά και προήλθε η συνένωση των δύο Δήμων από τους κκ Μίχο - Ραγκούση.
Στην παράταξη του ΚΚΕ γίνονται διεργασίες για το ποιός θα είναι ο επικεφαλής.
Ραυτόπουλος ή Κατσαντώνης.
Στην Απόδραση και Έξοδο θα αποφασίσουν τον επικεφαλή αρχές Σεπτέμβρη.
Ο γιατρός κ. Νικητόπουος μάλλον λόγω ασυμβίβαστου δεν θα ασχοληθει, ενώ θα παίξει ίσως καθοριστικό ρόλο η στήριξή του.
Το ΛΑΟΣ ακούγεται ότι θα χρίσει ως υποψήφιο τον κ. Κουρκουμέλη.
Το μπλέξιμο υπάρχει στη Νέα Δημοκρατία, όπου ο κ. Τρίγκας αποσσύρεται, ο κ. Δανάκος από το Καματερό δηλώνει ανεξάρτητος υποψήφιος, οι διάφοροι δελφίνοι κινούνται στο παρασκήνιο και έτσι ο υπεύθυνος των εκλογών της ΝΔ κ. Μιχαλολιάκος, εμφανίζει ως από μηχανης θεό, ετεροδημότη (ΙΛΙΟΝ) υποψήφιο, απο το πολιτικό γραφείο του κ. Γιακουμάτου.

Το όνομα αυτού Καούκης.
Αν εσείς βγάζετε κανένα συμπέρασμα και αν μπορείτε να με πείσετε ότι στο παρασκήνιο δεν παίζονται άλλα παιγνίδια, να μου το πείτε να το καταλάβω κι εγώ.
Μ΄αυτά και μ΄αυτά, δουλεύουν όλοι (συνειδητά ή ασυνείδητα) γιά τον Σαράντη, που όπως πάνε τα πράγματα θα τον ανεχθούμε γιά άλλη μιά τετραετία.

ΣΧΟΛΙΟ: Φίλε καλά τα γράφεις αλλά αυτή τη φορά μπορεί να έχουμε επιτέλους αριστερό δήμαρχο original και κατακκόκινο μετά από πολλά χρόνια οπότε κράτα... γιατί μέχρι τις εκλογές πολλά μπορούμε να δούμε ακόμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: