Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

ΣΕ ΡΟΛΟ ΑΝΑΜΟΝΗΣ...ΟΙ ΓΑΛΑΖΙΟΙ

Μας πληροφορούν ότι εμφανίστηκαν αρκετοί(γύρω στους επτά) υποψήφιοι ενδιαφερόμενοι Δήμαρχοι στα κομματικά γραφεία της ΝΔ.
Από Αγίους Αναργύρους ξεχωρίζουν οι κύριοι Τρίγκας και Νταηλάκης.
Από το Καματερό ο κ. Δανάκος και διάφοροι άλλοι. Δηλαδή κάτι ψήνεται.
Τι μαθαίνουμε εμείς; Ότι ο κ. Τρίγκας εμφανίζεται "απρόθυμος" ελπίζοντας ότι οι άλλοι θα "σφαγούν" μεταξύ τους. Έτσι θα δηλώσει πρόθυμος να "θυσιαστεί" για το καλό της Παράταξης.
Ο κ. Νταηλάκης θα "θέσει" μάλλον τους δικούς του όρους του στυλ ...αν θέλετε να με στηρίξετε αλλά όχι με την μορφή του χρίσματος με την ελπίδα να τον "βαπτίσουν" ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ μπας και κερδίσει το χαμένο έδαφος από την γκάφα που έκανε στηρίζοντας στις εσωκομματικές εκλογές την Ντόρα.
Οι "γαλάζιοι" του Καματερού είναι σχεδόν όλοι τους σφαγμένοι οπότε το χρίσμα δεν θα τους κακοφανεί.
"Έχει ο καιρός γυρίσματα" που έλεγε και ο επίτιμος.
Που ξέρεις στο άδηλο μέλλον το μπορεί να συμβεί!
Με τούτα και με εκείνα φαίνεται ότι η ΝΔ έχει σοβαρό πρόβλημα να κάνει αξιοπρεπή εμφάνιση στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές στον Δήμο μας.
Μένει λοιπόν στα κομματικά στελέχη της Τοπικής Οργάνωσης να βγάλουν το φίδι από την τρύπα και τα οποία για δικούς λόγους μαύρισαν τους εκλεκτούς των δύο προαναφερόμενων "γαλάζιων" στελεχών στις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές.

1 σχόλιο:

ΨΑΓΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ είπε...

ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Πόσες τελικά παρατάξεις θα κατέβουν στις εκλογές του Νοέμβρη και πόσοι υποψήφιοι Δήμαρχοι θα αναμετρηθούν;
Το ΠΑΣΟΚ θα έχει την υποψηφιότητα του "επιτυχημένου" σημερινού Δημάρχου κ. Σαράντη, ενώ το Καματερό συντάσσεται μ΄αυτόν, αφού έτσι έχουν μετρηθεί τα κουκιά και προήλθε η συνένωση των δύο Δήμων από τους κκ Μίχο - Ραγκούση.
Στην παράταξη του ΚΚΕ γίνονται διεργασίες για το ποιός θα είναι ο επικεφαλής.
Ραυτόπουλος ή Κατσαντώνης.
Στην Απόδραση και Έξοδο θα αποφασίσουν τον επικεφαλή αρχές Σεπτέμβρη.
Ο γιατρός κ. Νικητόπουος μάλλον λόγω ασυμβίβαστου δεν θα ασχοληθει, ενώ θα παίξει ίσως καθοριστικό ρόλο η στήριξή του.
Το ΛΑΟΣ ακούγεται ότι θα χρίσει ως υποψήφιο τον κ. Κουρκουμέλη.
Το μπλέξιμο υπάρχει στη Νέα Δημοκρατία, όπου ο κ. Τρίγκας αποσσύρεται, ο κ. Δανάκος από το Καματερό δηλώνει ανεξάρτητος υποψήφιος, οι διάφοροι δελφίνοι κινούνται στο παρασκήνιο και έτσι ο υπεύθυνος των εκλογών της ΝΔ κ. Μιχαλολιάκος, εμφανίζει ως από μηχανης θεό, ετεροδημότη (ΙΛΙΟΝ) υποψήφιο, απο το πολιτικό γραφείο του κ. Γιακουμάτου. Το όνομα αυτού Καούκης.
Αν εσείς βγάζετε κανένα συμπέρασμα και αν μπορείτε να με πείσετε ότι στο παρασκήνιο δεν παίζονται άλλα παιγνίδια, να μου το πείτε να το καταλάβω κι εγώ.
Μ΄αυτά και μ΄αυτά, δουλεύουν όλοι (συνειδητά ή ασυνείδητα) γιά τον Σαράντη, που όπως πάνε τα πράγματα θα τον ανεχθούμε γιά άλλη μιά τετραετία.