Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΙΘΑΚΗ"

Α) Νέοι, πολίτες και φίλοι του Καματερού και των Αγ. Αναργύρων, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι πετύχαμε να συγκροτήσουμε την Ενωτική Παράταξη Νίκης με το διακριτικό τίτλο «ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» Αγ. Αναργύρων- Καματερού!!! Στην «ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» συμμετέχουν πολίτες με ήθος-αξίες και αρχές, παρατάξεις της αντιπολίτευσης των δύο Δήμων, η «ΙΘΑΚΗ» και πολλοί άλλοι. Κοινός στόχος όλων στην «ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» είναι η ανάληψη της Διοίκησης του νέου ενιαίου Δήμου Αγ. Αναργύρων – Καματερού στις εκλογές του Νοέμβρη.
Η συντονιστική επιτροπή της παράταξης στα τέλη Ιουλίου με Δημοκρατικές διαδικασίες, θα επιλέξει τον πρώτο μεταξύ ίσων που θα είναι ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου.
Η «ΙΘΑΚΗ» προτείνει τον κ. Γιώργο Κωνσταντακόπουλο (το Δάσκαλο), για επικεφαλή του ψηφοδελτίου...(οι πόρτες της παράταξης είναι ανοικτές).
Β) Αφού λάβαμε γνώση των όσων αναφέρει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ (Β΄ Αθήνας)
κ. Λάμπρος Μίχος σε συνέντευξή του στον «Ευθύτυπο», καταγγέλλουμε το Δήμαρχο Καματερού κ. Νικήτα Καμαρινόπουλο και τη Δημοτική Αρχή ότι παρέδωσαν τα κλειδιά της πόλης του Καματερού στο Δήμαρχο κ. Νίκο Σαράντη, προς ικανοποίηση προσωπικών φιλοδοξιών και πολιτικών σκοπιμοτήτων.

Η συμμετοχή του κ. Καμαρινόπουλου στις διαδικασίες επιλογής υποψηφίου Δημάρχου του νέου Δήμου από το ΠΑΣΟΚ καθώς και η μοιρασιά της «πίττας» αποδεικνύουν περίτρανα τα όσα καταγγέλλουμε.
Ο λαός δεν τρώει κουτόχορτο κκ. Δήμαρχοι. «Λογαριάζετε χωρίς τον ξενοδόχο».
Γ) Την ύστατη αυτή ώρα, ώρα ευθύνης, ΚΑΛΟΥΜΕ τους νέους, τους πολίτες, τους φίλους του Δήμου Αγ. Αναργύρων και Καματερού, τους φίλους και συντρόφους στο ΠΑΣΟΚ, να στρατευθούν στον κοινό και τίμιο αγώνα μας, ενάντια στη διαφθορά, στις αδιαφανείς διαδικασίες, στις παράνομες συμβάσεις, στις μεθοδεύσεις και στην κοινωνική σήψη.
Στις Δημοτικές εκλογές του Νοέμβρη, όλοι οι μαχόμενοι πολίτες που αγαπούν τις πόλεις τους, θα πρέπει να αφήσουν τα κομματικά σκουφάκια στην άκρη, να μην επιτρέψουν την πόλωση, να μην επιτρέψουν να μετατραπούν σε κομματικές εκλογές. Τα συμφέροντα και το χρήμα δεν έχουν χρώμα.
Ο Δίκαιος αγώνας μας συνεχίζεται
Μαχητικά για την «ΙΘΑΚΗ»
Γιώργος Κωνσταντακόπουλος(ο Δάσκαλος)
Αναπληρωτής Διευθυντής
Εσπερινού Γυμνασίου Αγ. Αναργύρων
Καθηγητής –Διευθυντής
1ου Γυμνασίου Καματερού(1982 έως 2006)

Δεν υπάρχουν σχόλια: