Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣ...ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ -ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ

Φαρσοκωμωδία θύμισε και πάλι η "Λογοδοσία" που έστησαν από κοινού οι Σαράντης –Σπανός, γελοιοποιώντας τον θεσμό.
Ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Σπανός φρόντισε να μην αποστείλει εγκαίρως τις προσκλήσεις στους Δημοτικούς Συμβούλους και μαζί με το Δήμαρχο να μην μοιράσουν εγκαίρως τη σχετική εισήγηση.

Ούτε ο Ταμπακίδης ούτε ο Τρίγκας οδηγούνταν σε τέτοια ολισθήματα.
Όμως ο Σαράντης και ο Σπανός δεν σέβονται αποδειγμένα τίποτε παρά τις συγγνώμης που ζητάνε όταν τους "συλλαμβάνουν" να πλαστογραφούν αποφάσεις.
Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν οι Ραυτόπουλος, Τσώκος και Νικητόπουλος να καταγγείλουν τη διαδικασία και κάποιοι από αυτούς να αποχωρήσουν σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την περιστολή της δημοκρατικής διαδικασίας που απαιτεί ο δήμαρχος να απολογείται έχοντας δώσει τα απαραίτητα στοιχεία σε αυτούς που θα τον κρίνουν.
Βεβαίως αυτό έγκειται και δημοκρατική ευαισθησία του προέδρου του Δ.Σ .
Όμως η ευαισθησία του προέδρου φαίνεται να εξαντλείται στην παροχή "στήριξης" του Δημάρχου που τον εγκατέστησε επί τετραετία στην αμειβόμενη θέση.
Μπράβο σας.
Τιμάται από κοινού και στο έπακρο τη δημοκρατική διαδικασία για την οποία σας "έχρισε" το ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Αλήθεια φίλοι , μέλη-νεολαίοι και φίλοι του ΠΑ.ΣΟ.Κ σας τιμά η επιλογή αυτών των κυρίων στη θέση υποψηφίων;
Δηλαδή συμφωνείτε να διασύρεται η δημοκρατική λειτουργία για να κρύβουν τις τυχόν πομπές τους οι "χρισμένοι"; Σε μέρες που η διαφθορά ξεχειλίζει και η Τοπική Αυτοδιοίκηση αναγορεύεται από τον αρμόδιο Γενικό Επιθεωρητή σε πρωταθλητή εσείς στηρίζεται τους ενδεχόμενα διεφθαρμένους;
Θυμηθείτε ότι οι κύριοι αυτοί σας υποσχέθηκαν εκατομ. Ευρώ για έργα ανάπλασης της Γ. Παπανδρέου , το κολυμβητήριο, το "μνημόνιο" με την ΕΡΣΟΣΕ-ΟΣΕ, το "Επιχειρησιακό" και τόσα άλλα...
Σκεφτείτε ότι αντί για όλα αυτά περιορίστηκαν στο να αυξήσουν τα προαύλια των καφετεριών μέχρι σχεδόν τα προαύλια των σχολείων γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων τους κάθε νομοθεσία.
Έτσι για να μην δυσκολεύονται οι κάθε λογής "έμπορο"να βρίσκουν εύκολα τα παιδιά σας για κάθε είδους προμήθεια.
Αν αυτό είναι το Σοσιαλιστικό σας όραμα , με τις υγείας σας.
Αν αυτά σας προβληματίζουν και σας εξοργίζουν γνωρίζετε πώς να αντιδράσετε. Διότι σας θεωρούν δεδομένους και εύκολους να αποδεχθείτε τα πάντα από μειώσεις μισθών και συντάξεων, απολύσεις ελεύθερες, ανεργία για τα παιδιά σας και τόσα άλλα.
Επειδή σας θεωρούν "δεδομένους" σας επιβάλουν ανερυθρίαστα Σαράντηδες, Σπανούς και παρόμοιους "εκλεκτούς" τους ειδικευμένους στον εκβιασμό της ψήφου και της συνείδηση σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: