Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2011

Ο δήμαρχος του μνημονίου Ν. Σαράντης στα όρια της απόλυτης ξεφτίλας


Από το http://paratiritisagionanargyron.blogspot.com/
Σας είχαμε προειδοποιήσει..
 
Ενώ οι αντιδράσεις των πολιτών εντείνονται η δημοτική αρχή Αγίων Αναργύρων – Καματερού ξεπέρασε κάθε όριο.
Με μια επαίσχυντη ανακοίνωση της που αναρτήθηκε στο site του δήμου τάσσεται υπέρ του χαρατσιού στα ακίνητα που επιβλήθηκε από τη δωσίλογη κυβέρνηση και επιχειρεί να το εισπράξει με εκβιαστικό τρόπο μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.
Η ανακοίνωση αυτή υπογράφεται από τον δήμαρχο του μνημονίου Νίκο Σαράντη, και λίγο ως πολύ μας ζητάει και τα ρέστα, χαρακτηρίζοντας φοροφυγάδες όσους και όσες αρνούνται την πληρωμή του χαρατσιού, όλους όσους και όσους αντιστέκονται και αντιδρούν στην φορομπηχτική πολιτική των πατρώνων του.
Η ξεφτίλα και τα όρια της υπομονής μας εξαντλούνται όταν τολμά να μιλά για «αποδεδειγμένα αδυνατούντες συμπολίτες μας» και μάλιστα «για αντικειμενικά αποδεικνυόμενους λόγους» «επιλέγουν με δική τους ευθύνη να μην το πληρώσουν».
Ποιος σου έδωσε – εσένα - το δικαίωμα να κρίνεις, ποιος αδυνατεί και ποιος όχι να πληρώσει το τέλος; Από που αντλείς αυτό το δικαίωμα; Που αντλείς αυτή της καθεστωτική αντίληψη; Ποιος είσαι δήμαρχε έχεις αναλογιστεί; Καλά δεν ντρέπεσαι καθόλου; Δεν σου απόμεινε καθόλου τσίπα; Τόση αλαζονεία;
Άσε το άλλο... «Θα παράσχουμε νομική υποστήριξη (σ.σ. στους αδυνατούντες) εφόσον το ζητήσουν, σε συνεργασία με το Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών; Έχεις χάσει κάθε μέτρο... Ή μας περνάς όλους για ηλίθιους ή νομίζεις ότι είμαστε σαν τους παρατρεχάμενους που σε περιστοιχίζουν!
Εντάξει, καταλαβαίνουμε, εξετάσεις δίνεις σ’ αυτούς που σε όρισαν δήμαρχο και προσφάτως στην ΠΕΔΑ. Αλλά, στ’ αλήθεια, τόσο πολύ ξεφτίλα δεν πρέπει να έχει ξαναδεί η περιοχή μας, ούτε καν επί του διορισμένου από τους Ναζί κατοχικού κοινοτάρχη Ι. Μέρλα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: