Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΣΑΡΑΝΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ

Από το 
 
Του είπαν να πέσει να πνιγεί, κι αυτός ρωτούσε από ποια προβλήτα να πέσει.


Κάποιοι Δήμαρχοι αγωνίζονται προστατεύοντας τα συμφέροντα και τα δικαιώματα των Συμπολιτών τους, και κάποιοι άλλοι Δήμαρχοι "κουκουλοφόροι"-οσφυοκάμπτες αγωνίζονται για την πολιτική τους επιβίωση.

Κι ενώ Δήμαρχοι όλων των αποχρώσεων και μη....... δηλώνουν ότι θα οργανώσουν εθελοντικά συνεργεία, για την επανασύνδεση του ρεύματος σ' όσους από τους Συμπολίτες κόψει την παροχή η ΔΕΗ, λόγω μη καταβολής του χαρατσιού. Κι ενώ άλλοι τόσοι Δήμαρχοι προσφεύγουν στα δικαστήρια, για να μην κόψει το ρεύμα η ΔΕΗ σε Συμπολίτες που δεν πληρώνουν το χαράτσι, ο δικός μας Δήμαρχος μιλάει για "χαρατσοδάνεια" και για "αντικειμενικά αποδεικνυόμενους λόγους" που οι πολίτες.... δεν αποφεύγουν να πληρώσουν το χαράτσι!!!


Δήμαρχε,

μπορεί να δίνεις τα διαπιστευτήριά σου στον "Deutschland uber alles" , αλλά την πάτησες.


Τώρα που η διακοπή ρεύματος από τη ΔΕΗ σε περίπτωση μη καταβολής του ειδικού τέλους ακινήτων παραβιάζει σχετική κοινοτική οδηγία τι θα κάνεις; Θα αγωνιστείς να αποδείξεις ότι δεν παραβιάζεται η κοινοτική οδηγία;
Τώρα που η διακοπή ηλεκτροδότησης παραβαίνει το Σύνταγμα και τα δικαιώματα των πολιτών τι θα κάνεις; Θα αγωνιστείς να αποδείξεις ότι δεν παραβιάζονται τα δικαιώματα των πολιτών;

Είναι επιλογή του πολιτικού ανδρός, όταν του πουν να πέσει να πνιγεί κι αυτός αντί να ορθώσει το ανάστημά του ρωτάει από ποια προβλήτα να πέσει. Αυτός ο άνδρας δεν είναι μόνο οσφυοκάμτης είναι και Εφιάλτης.
Ήδη σε έχει καταγράψει η ιστορία του μικρού μας Τόπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: