Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ "ΕΚΡΑΞΑΝ" ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ
Πανικός στο Δημαρχείο! Δεν είναι τίτλος πολιτικού θρίλερ! Είναι η κατάληξη της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου στις 15/11/2011, που ουδέποτε έγινε। Ο κόσμος που συγκεντρώθηκε προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για τα χαράτσια που όχι μόνο επιβάλει αλλά και υπερασπίζεται προκλητικά ο δήμαρχος του μνημονίου όπως ήδη τον έχουν αποκαλέσει!!!

Αγανακτισμένοι δημότες συγκεντρώθηκαν αποδοκιμάζοντας........... το πλιάτσικο που δικαιολογεί ο δήμαρχος του «ναι σε όλα», αφού σε αυτή τη δουλικότητα φαίνεται να χρωστά ό,τι έχει κάνει. 
Η δουλικότητα στα νέα-αφεντικά (διότι ως γνωστόν είναι «εξωμότης» από τον ΣΥΝ), του ΠΑΣΟΚ, τον … αντάμειψε με το αξίωμα. Επειδή είδε τη χαρά του … «δούλου» το συνέχισε και βρέθηκε και επικεφαλής του «λόμπυ» των δημάρχων στην κατά το πάλαι ΤΕΔΚΝΑ. Το κόμμα ξέρει να …ανταμείβει όπως και οι προκάτοχοι το… ’40! Μόνο που τότε κάτι παλληκάρια έκαναν χουνέρι στους … συνεργαζόμενους … δούλους … με κουκολυλα ή όχι.

Ετούτοι οι σημερινοί, το παίζουν χωρίς κουκούλα γιατί νομίζουν ότι θα τους φυλάξουν οι εισαγόμενοι ΜΑΤ ατζήδες της Μέρκελ. Άμα όμως αρχίσει το πανηγύρι κατά πως φαίνεται, θα δούμε «πόσα απίδια πιάνει ο σάκος» . Οι προδότες στην Ελλάδα είχαν άσχημο τέλος αν δεν πρόλαβαν να κρυφτούν!

Άντε ρε …παίδαροι του δημαρχείου! Και στα δικά σας και…. Γρήγορα!!!

ΑΠΟ ΤΟ http://dimotis-agan.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: