Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ

Σε μεγάλο φιάσκο εξελίχθηκε η συγκέντρωση του δήμαρχου για την απομάκρυνση του 301ΕΒ αφού μετά βίας παραβρέθηκαν γύρω στα 300 άτομα.
Αν εξαιρέσει κανείς τoυς παρετράχαμενους των βουλευτών και τα κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ των γύρω δήμων που παραβρέθηκαν στην συγκέντρωση τότε μιλάμε για την απόλυτη αποτυχία.
Αν επίσης αναλογιστεί κανείς τα χιλιάδες φυλλάδια και sms που στάλθηκαν σε δημότες,τα δεκάδες πανό που κρεμάστηκαν σε όλη την πόλη,την κινητοποίηση του κομματικού μηχανισμού του ΠΑΣΟΚ,τον βομβαρδισμό από τον τοπικό τύπο και τα ραδιόφωνα(Σκαι) τότε μιλάμε ότι ολόκληρη η πόλη (κατοικούν πάνω από 35 χιλιάδες)αποδοκίμασε πανηγυρικά τα φτηνά επικοινωνιακά κόλπα του δημάρχου Νίκου Σαράντη.
Ο λαός των Αγίων Αναργύρων γνωρίζει ότι τα προβλήματα του δήμου είναι μεγάλα και βρίσκονται σε πολλές γειτονιές της πόλης και καταλαβαίνει ότι πρωτεύον πρόβλημα δεν είναι το 301 αλλά η ολοκλήρωση των έργων για το προαστιακό εκεί που η δημοτική αρχή ανέχεται τα παιχνίδια των εργολάβων.Φυσικά ο δήμαρχος επιβεβαίωσε με το χειρότερο τρόπο την φασιστική του συμπεριφορά μη δίνοντας τον λόγο στις υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις και με μικροπρέπεια δεν ανήγγειλε αρκετούς δημοτικούς συμβούλους της μειοψηφίας που παραβρέθηκαν στην συγκέντρωση.
Επίσης να υπενθυμίσουμε στους ανιστόρητους φίλους του δημάρχου ότι όταν ο Σπύρος Αποστόλου έκανε τις πρώτες μεγάλες κινητοποιήσεις για την απομάκρυνση του στρατοπέδου ήταν στην αντιπολίτευση οπότε ήταν ...λίγο δύσκολο να δίνει τον λόγο.

Αλλά από την δημοκρατικότητα και την αγωνιστικότητα του αείμνηστου Σ.Αποστόλου, ο νυν δήμαρχος δεν του έχει μοιάσει ούτε στο παραμικρό.

ΥΓ: Μάλλον για την αποτυχία έφταιγε και το ντέρμπυ στο ΟΑΚΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: