Παρασκευή 1 Μαΐου 2009

ΨΕΥΔΟΛΟΓΟΣ ΜΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ

Εκτός από ανίκανος εξελίσσεται και σε μεγάλο ψεύτη ο δήμαρχος Αγίων Αναργύρων Νίκος Σαράντης.
Όπως γράφει το site της ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ με πρωτοφανή και αντιδημοκρατικό τρόπο μεθόδευσε στην ουσία να μην συζητηθεί το θέμα που προέκυψε με την παράγκα στις γραμμές του ΟΣΕ.

Οι σοβαρές καταγγελίες της ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ που δεν διαψεύστηκαν ως τώρα, για τον τρόπο που ξεγελάστηκε μία δημοτική παράταξη σε σημείο να ψευδολογεί και να παραπλανά ένα ολόκληρο δημοτικό συμβούλιο για το θέμα του αμαξοστασίου του ΟΣΕ όταν οι τόσο ο επικεφαλής της Δημοτικής Αναγεννήσης Σ.Ραυτόπουλος όσο και ο Π.Τερζόγλου(στέλεχος της ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ) είναι μαχητικοί συνδικαλιστές του ΟΣΕ και γνωρίζουν πολύ καλύτερα από τον δήμαρχο και εκ των έσω τις ενέργειες και τις προθέσεις του ΟΣΕ.

Ούτε λοιπόν έκτακτο δημοτικό συμβούλιο έκανε ο δήμαρχος ,ούτε το θέμα συζήτησε όπως είχε ανακοινώσει,ούτε το περιβόητο μνημόνιο έχει ισχύ πλέον με όσα έχουν συμβεί και όπως προκύπτει ούτε συνελήφθη!!!.

Όσο για τις καυχησιολογία περί αριστεροσύνης μάλλον είναι ο μοναδικός που ανταμείφθηκε με την μεταγραφή που πήρε στο ΠΑΣΟΚ και κατόρθωσε με το τρομερό... 26% να γίνει δήμαρχος!

Ο τυχοδιωκτισμός στο μεγαλείο του...

Δεν υπάρχουν σχόλια: