Τρίτη 19 Μαΐου 2009

ΔΙΧΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΣΟΚ...ΛΟΓΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!

Σοβαρά εσωκομματικά προβλήματα αντιμετωπίζει η δημοτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ στους Αγίους Αναργύρους.
Τόσο η νεολαία του κόμματος που δυσανασχετεί από τον παρασκηνιακό ρόλο που παίζει ο επικοινωνιολόγος του δημάρχου με συνέπεια να μην παραστούν στο δημαρχείο για την οργάνωση της συγκέντρωσης του 301 ,τώρα πρόβλημα αντιμετωπίζουν ξανά και οι τοπικές οργανώσεις του Κινήματος από τα κατευθυνόμενα δημοσιεύματα που προέρχονται από φιλοσαραντικά έντυπα εναντίον παλαιών και πρώην συντρόφων τους.
Η γκρίνια μεγαλώνει μέρα με τη μέρα λόγω των παρασκηνιακών μαχαιρωμάτων και επιδεινώνεται από την αποτυχημένη πολιτική που εφαρμόζει(;) ο δήμαρχος Νίκος Σαράντης.
Έτσι λοιπόν έχει διχαστεί για τα καλά το τοπικό ΠΑΣΟΚ που στον δήμο μας πάει συνήθως καλά στις εθνικές εκλογές αλλά έχει μεγάλο πρόβλημα στις δημοτικές με τελευταίο παράδειγμα τα τρία ψηφοδέλτια που κατέβηκαν στις περασμένες δημοτικές εκλογές.
Η ένταση είναι μεγάλη ανάμεσα στα τοπικά στελέχη του κόμματος που προβληματίζονται από το γεγονός ότι δεν μπορούν να ενώσουν τον χώρο τους και χρεώνουν στους δημοτικούς παράγοντες του ΠΑΣΟΚ διχαστική λογική και αναίτιες προβοκατόρικες επιθέσεις σε μέλη της παράταξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: