Κυριακή 31 Μαΐου 2009

ΞΕΣΚΕΠΑΣΑΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Από το http://www.dimotis-agan.blogspot.com/


Οταν λέμε "Δημοτική Πύλη Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δήμου Αγ. Αναργύρων", εννοούμε την ιστοσελίδα του Δήμου μας ( http://www.agan.gov.gr/ ) όπου πρωτίστως ο κάθε Δημότης, ο κάθε συμπολίτης μας θα μπορεί μέσω αυτής να εξυπηρετηθεί ηλεκτρονικά αλλά και να ενημερωθεί.
.
Και όταν λέμε να εξυπηρετηθεί, εννοούμε να υποβάλει τα αιτήματά του ηλεκτρονικά, να λαμβάνει ηλεκτρονικό πρωτόκολλο, να του χορηγούνται οι βεβαιώσεις, οι απαντήσεις στα αιτήματα του και να έχει πρόσβαση στις Αποφάσεις Δημοτικού Συμβουλίου κλπ. και όλα αυτά ΠΑΝΤΑ ηλεκτρονικά.
.

300.000 €!!! ο προϋπολογισμός για την κατασκευή της (δείτε εδώ).
.

Προς το παρόν λειτουργεί κατά κύριο λόγο ως... prive ιστοσελίδα και προπαγανδιστικό όργανο της Δημοτικής Αρχής μέσω των υπέροχων και αλησμόνητων Δελτίων Τύπου .
.
Πως να ξεχάσουμε το Δελτίο Τύπου διαφώτισης, ήτοι:
.
..Η διοίκηση έγκαιρα έκανε τις απαραίτητες ενέργειες και αφού προετοίμασε τα αρμόδια στελέχη των υπηρεσιών του Δήμου, κατέθεσε από την πρώτη ημέρα που άνοιξε η διαδικασία το σχετικό φάκελο στην ενδιάμεση διαχειριστική αρχή της Περιφέρειας Αττικής, …"; (περί Διαχειριστικής Επάρκειας ο λόγος)
.
Έτσι μας πληροφορούσε το προπαγανδιστικό όργανο , χτίζοντας το προφίλ του Μεγάλου... ενός δυναμικού και αποφασιστικού άντρα, που λειτουργεί αστραπιαία και μοναδικά .
.
Όταν το blog αποκάλυψε ότι ο Δήμος δεν κατέθεσε από την πρώτη μέρα τον φάκελο, αλλά 4 μήνες μετά από την έναρξη υποβολής των φακέλων και 5 μέρες πριν την καταληκτική ημερομηνία!!!, η διαδικτυακή πύλη έπαθε black out και εξαφάνισε το εν λόγω δελτίο και μαζί μ΄αυτό και τον ήρωα με το δασύτριχο στέρνο, το θεληματικό πιγούνι και τα στιβαρά μπράτσα.

Οταν δε επανήλθε στα συγκαλά της... το συγκεκριμένο δελτίο τύπου επανεμφανίστηκε ανασκευασμένο. Είχε εξαφανιστεί η πρόταση "...κατέθεσε από την πρώτη ημέρα που άνοιξε η διαδικασία το σχετικό φάκελο..." και αντικατασταθεί ως εξής: "Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων, από τους πρώτους Δήμους στην Ελλάδα κατέθεσε ήδη φάκελο στην Περιφέρεια Αττικής, για τη Διαχειριστική Επάρκεια του Δήμου..." και όπως διαπιστώνετε φίλες και φίλοι, η επιμονή τους στη lakamia δεν περιγράφεται!!!
.
Τώρα θα μου πείτε, γιατί τα θυμηθήκαμε όλα αυτά ;
.
Απλά θυμηθήκαμε την ιστοσελίδα που είχε ο Μεγάλος, για να προβάλλεται προεκλογικά και η οποία τώρα έχει... καταργηθεί.
.
Εσείς φίλες και φίλοι την θυμόσαστε;
.
Να ποια ήταν: mayors.gr/sarantis και το site που την είχε κατασκευάσει ήταν το http://mayors.gr/.

(καντε κλικ στη φωτο για μεγεθυνση)


Α!!!
Ξεχάσαμε να σας πούμε ότι, αμα μπείτε στην ιστοσελίδα της mayors.gr, θα πληροφορηθείτε πως η προβολή μέσω αυτής είναι επί πληρωμή, ενώ η Διαδικτυακή μας Πύλη είναι δημόσιο αγαθό... δηλαδή κατά κάποιους, ένα δωρεάν μέσο προβολής, προπαγάνδας και παραπληροφόρησης.
.
Διαδικτυακά σκοτάδια και μεσαίωνας με τα λεφτά των Ευρωπαίων και Ελλήνων πολιτών.
Για να μην θυμηθούμε και τους 1.000... του Λεωνίδα, στη φιέστα - βιογραφικό!!!



Με λίγα λόγια, η mayors.gr έφυγε η Διαδικτυακή Πύλη ήρθε...

.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ
ΣΧΟΛΙΟ:Kαλά αφού όλοι πλέον γνωρίζουν ποιος κρύβεται πίσω από τις επικοινωνιακές γκάφες του δημάρχου για ποιο λόγο δίνουμε τόσα χρήματα από την τσέπη των δημοτών(30 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο) στην δημοσιογράφο από την ΕΡΤ.Αφού την δουλειά άλλος την κάνει.
Τουλάχιστον θα γλιτώναμε τα λεφτά.
Έτσι δεν είναι κύριε Σαράντη;

.

.



Δεν υπάρχουν σχόλια: