Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ!!!

Ξεπουλάνε και το δημοτικό αναψυκτήριο στην κεντρική πλατεία της πόλης τα σαΐνια του κ.Σαράντη.
Όπως διαβάζουμε στo http://www.agioianargyroi-neaepoxh.blogspot.com/ και στο http://paratiritisagionanargyron.blogspot.com/.
Η νεοσύστατη δημοτική επιχείρηση προχώρα στη δημοπράτηση του πρώην "Βούκινου" και με αυτό τον τρόπο η προοδευτική διοίκηση του δήμου μας παραδίδει στα ιδιωτικά συμφέροντα το δημοτικό αναψυκτήριο.

Τόσο ικανός είναι ο «ψευτοπροοδευτικός» δήμαρχος Αγίων Αναργύρων κ. Σαράντης που στο τέλος θα πουλήσει και το δημαρχείο!!!

Άλλα ξέχασε όταν μίλαγε και κατηγορούσε τις προηγούμενες διοικήσεις για ανικανότητα διαχείρισης ενώ ο ίδιος τώρα γίνεται ο εκφραστής της ιδιωτικής πρωτοβουλίας στους Αγίους Αναργύρους και ξεπουλά την περιουσία των δημοτών γιατί απέτυχε μαζί με τους τοπικούς πράσινους κομματάρχες που διόρισε να αναβαθμίσουν το μοναδικό δημοτικό κατάστημα που μπορούν εκατοντάδες φτωχοί δημότες μας να πίνουν φθηνό τον καφέ τους.
Οι φήμες που κυκλοφορούν για το ποιος θα αναλάβει δίνουν και παίρνουν με φαβορί τoυς ιδιοκτήτες γειτονικού bar και την αλυσίδα των καταστημάτων Εverest!.
Άλλη μία δυσάρεστη επιβεβαίωση και δικαίωση για το agioianrgyroinews που πρώτοι αποκαλύψαμε την οικονομική κατηφόρα που πήρε το αναψυκτήριο και για αυτές μας τις αποκαλύψεις δεχτήκαμε κατευθυνόμενες και ατεκμηρίωτες επιθέσεις από την διοίκηση και τα παπαγαλάκια της.
Επίσης θα προτείναμε στις δημοτικές παρατάξεις να ψάξουν πριν ξεπουληθεί το "Βούκινο" να ελέγξουν αν δουλεύουν ανασφάλιστοι εργαζόμενοι και αν οι υπόλοιποι ενοικιαστές των αναψυκτηρίων έχουν πληρώσει στο δήμο τα ενοίκια που οφείλουν γιατί οι πληροφορίες μας λένε ότι κάποιοι βολεμένοι τοπικοί εκδότες δεν είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους ή αργούν να τις διεκπεραιώσουν

Δεν υπάρχουν σχόλια: